Képes a Frisomat egy extra szintet építeni épületembe?

A Frisomat képes szintosztó födémet építeni épületébe. Ez a szint négy méterenként van alátámasztva acél oszlopokkal, ami megduplázza a rendelkezésre álló helyet. Arra is használható, hogy további termékeket tároljunk rajta, mint amilyen a gabona vagy a trágya. Használhatja még kertészeti vagy mezőgazdasági gépek alkatrészeinek tárolására.

  • Egy acél szintosztó födém


Ugyanabból a hidegen hengerelt acélból építjük szintosztását, mint amit a Frisomat más épületrészeihez is használunk. Szilárdan és gyorsan felépíthetjük, a hozzá illő horganyzott acélból készült lépcsőkkel, és korlátokkal mindkét oldalán.

  • Extra hely

A szintosztásának teherbírása 300 kg/m² lehet.. Mivel közel három méteres magasságban építjük szintosztását, tárolhat alatta különböző árukat és a gazdaság járműveit.

  • Magas oszlopokon álló erős szintosztó födém


Olyan szintosztásra van szüksége, ami különösen nagy teherbírással rendelkezik? Amennyiben így van melegen hengerelt acél szintosztó födémet kínálunk előre festett horganyzott acél járólapokkal. A szintosztó födém, amit beépítünk épületébe kibírja a legnagyobb terhelést is.