Ellen tud-e állni a mezőgazdasági vagy kertészeti célra szánt épületem mindenféle időjárásnak?

Szüksége van rá, hogy a növényeit, a takarmányát vagy a gépeit biztos helyen tudja tárolni? A Frisomat könnyűszerkezetes acélcsarnokok kitűnő védelmet biztosítanak. A minőségi alapanyagok, és ezek mesteri felületkezelése garantálja, hogy viharálló mezőgazdasági vagy kertészeti épülete lesz.

  • Védelem mezőgazdasági, vagy kertészeti épületének

Az alapanyagok, amelyeket a Frisomat használ mezőgazdasági, vagy kertészeti célra szánt épületénél szél- és nedvességállóak. Ez azt jelenti, hogy sem eső, sem hó, sem viharos időjárás nem fog ártani épületének és annak szerkezetének. A tető, és a falak stabilan fognak állni.

  • Egy erős mezőgazdasági, vagy kertészeti célra szánt épület

A Frisomat acél szerkezetei mindig megfelelnek a szükséges előírásoknak, tekintet nélkül a magasságra, szélességre, vagy hosszúságra mezőgazdasági vagy kertészeti célra szánt épületénél. Megjegyzendő, hogy erős, és hosszú havazás esetén Önnek rendszeresen le kell tisztítani a tetőről a havat. Csak ha ezt megteszi, akkor garantálható az épület stabilitása.

  • Rozsda, és karcálló mezőgazdasági vagy kertészeti célra szánt épület


A Frisomat mezőgazdasági vagy kertészeti célra szánt épületét szabványos, úgynevezett PVDF, Platisol, vagy SuperProtect bevonattal látja el. Ez a bevonat a legjobb védelmet nyújtja a rozsda és a karcolások ellen. Sőt csökkenti az UV sugárzás káros hatásait épületén.