Ön itt van: Főoldal » Felhasználási területek » Műhelyek » Termékek

SIGMA

A Sigma épület további tulajdonságai >

Töltse le a Sigma prospektust >

 

Minden vállalkozás számára elérhető műhelyépület
kreatív, magas minőségű műhelyépület.
Tervezőink kiszolgálják Önt, akár nyomdaipari, víz- gázszerelő, vagy asztalosműhelyt szeretne. Ne gondolkozzon tovább ! Minden vállalkozásnak kell a megfelelő hely, hogy megvalósíthassák ötleteiket új műhelyükben, melyet megtalálhatnak a Frisomat acélszerkezetes csarnokaiban. A Sigma típus tengernyi helyet kínál, teljes egészében az Ön kívánságai szerint alakítható ki, és így pontosan azt a műhelyt kapja amire vállalkozásának szüksége van. Mivel tudjuk ezt bizonyítani? Azzal, hogy csarnokát kiváló áron, és nagyon gyorsan felépítjük.

 

Az Ön műhelye melyben
kényelmesen dolgozhatnak alkalmazottai és ugyanolyan kényelmesen elférnek a gépek és az alapanyagok. Ez egy Sigma csarnokban mind megoldható A Sigma típus szélessége 7métertől 22 méterig terjedhet, magassága 2,5-től 5 méterig, hosszúsága pedig akkora, amekkorát csak szeretne. Bármilyen nagy legyen is műhelye, az ára mindig kellemes meglepetésként fogja Önt érni. A Sigma típus hagyományos nyeregtetővel készül, ami azt eredményezi, hogy könnyebb acél profilokból készülhet, mint lapostetős társai, és így kevesebb acélt, gyártási és szerelési időt igényel.

Fedezze fel műhelyét közelebbről és olvasson minden benne rejlő lehetőségről .

 

Nem többet kap, hanem pontosan azt, amit szeretne, egy kényelmes műhelyt
Egy mondattal összefoglalva. egy erős és előre mutató épület több mint megfelelő műhelyének. Az természetes, hogy az Ön munkatársai egy megfelelő, kényelmes és praktikus helyet szeretnének a munkájukhoz. A sztenderd felszereltségen túl, Ön kiváló minőségű szigetelő paneleket, belső szintosztó födémeket, előtetőket és nyílászárókat rendelhet tőlünk annak érdekében, hogy műhelycsarnoka a lehető legmegfelelőbb legyen. Így Ön egy olyan műhelyben kezdheti meg tevékenységét, ami vállalkozásának és munkatársainak is a legjobbat nyújtja.