Ön itt van: Főoldal » Felhasználási területek » Műhelyek » Termékek

FLATRO

A Flatro csarnok további tulajdonságai >

Töltse le a Flatro prospektust >

Egy újonnan kifejlesztett, mai, modern csarnoktípus, melynek kialakítása és méretei mindenben megfelelnek az üzemcsarnokkal szemben támasztott követelményeknek.
És amennyiben vállalkozása sikeres és Ön új és új megrendeléseket kap, ez azt jelenti, hogy néhány év múlva bővíteni kell üzemcsarnokát, csak hívjon minket ! És mind e mellett szép is legyen ? Természetesen ! Csarnokaink mindenben megfelelnek az érvényes építési előírásoknak és törvényeknek. Az acélszerkezetes Flatro típus, mely mindenben megfelel elképzeléseinek. Még több, még nagyobb helyet kínál, gyorsan, olcsón és kiváló minőségben, ráadásul lapostetős megjelenésével mai, modern külsőt kölcsönöz üzemcsarnokának.

Egy nagy alapterületű műhely
Fontos Önnek, hogy műhelye mind belülről, mind kívülről tetszetős legyen ? Tudjuk, hogy számít, ezért a Flatro típust pontosan Önnek fejlesztettük ki. Belül azért, mert több, mint elegendő munkaterületet kínál. Szélessége 15 és 30 méter között változhat, de hosszúsága nincs maximálva. Az oldalfalak magassága alapesetben 4-től 8 méterig terjedhet, de külön kérésre akár 11 m magasat is legyártunk Önnek. A lapostető pedig a tágas alaterület fölött, csökkenti a fűtendő légteret. Így ez a csarnok külső megjelenésében is a modern kor követelményeit követi. Így Ön egy egy letisztult, modern épületet kap. Üzemcsarnoka így hamarosan vállalkozásának védjegyévé válik, amire egész pályafutása alatt büszke lehet.

Fedezze fel leendő műhelyét közelebbről és olvasson a további lehetőségekről .

Egy műhely, melyre emlékezni fognak ügyfelei.
Színes szendvicspanelek és szegőlemezek használatával Flatro típusú műhelycsarnokát kívül és belül is egyaránt tetszetőssé varázsolhatja. Így mühelycsarnoka nem csak magas fokú hőszigetelést, de a mai kornak megfelelő, modern ipari megjelenést is kap. Ráadásul a színeket vállalkozása logójának színeihez igazíthatja. Amennyiben további helyre van szüksége, például belső irodák céljára, szintosztó födémmel a csarnok egy része kétszintessé tehető. A külső rakodó tér megnövelése, és a száraz le- és felrakosás érdekében előtetőket szereltethet fel körben, a homlokzatok fölé. Mindenki láthatja, A Frisomat sok praktikus és jól használható kiegészítőt ajánl acélszerkezetes, Flatro típusú csarnokához is. Mely részletekkel kiegészítve, műhelycsarnoka hosszú időn át szolgálni fogja Önt.