Ön itt van: Főoldal » Felhasználási területek » Műhelyek » Termékek

ASTRA

Az Astra típus további tulajdonságai >

Töltse le az Astra prospektust >

Egy gyártócsarnok, ami hatalmas teret kínál Önnek

Az alapanyagtól a végtermékig: nagyon röviden összefoglalva, ez a gyártási folyamat lényege De mi is szükséges ehhez? Leginkább nagy gyártási területet. hely kell az alapanyagok lerakodásához, tárolásához, de hely kell a gyártáshoz, csomagoláshoz és a végtermék felrakodásához is. Az Astra típusban megtalálja a szükséges nagyságú helyet mindenre, és egy olyan csarnokot kap, amely tökéletesen kielégíti a gyártó csarnokokkal szemben támasztott követelményeket. Ráadásul mindezt gyorsan és jó áron.

Erős és tágas gyártócsarnok, ami gyorsan elkészül.
Amiben kényelmesen elhelyezheti gépeit és tárolhatja alapanyagait is. Esetleg nagykereskedelmi raktár, ahol csomagolják és szállításra előkészítik a legyártott árut. Mindenipari és kereskedelmi tevékenységre alkalmas az Astra típusú csarnok. A különleges rácsos tartós szerkezetnek köszönhetően, az Astra típusú csarnok szélessége 15 métertől 35 méterig, magassága 4-től 9 méterig terjedhet. Egy nagy légterű gyártócsarnok, amely nagyon rövid idő alatt elkészül, köszönhetően a nagy pontossággal előregyártott acél profiloknak, valamint a gyorsan és egyszerűen elkészíthető alapozásnak.

Fedezze fel leendő gyárát közelebbről és olvasson el mindent a további lehetőségekről Az Ön leendő gyára közelről .

Gyártó csarnok, pontosan úgy, ahogyan Ön szeretné
Nem csak csarnoka méreteit választhatja meg szabadon, hanem annak kialakítását és megjelenését is vállalkozása arculatára alakíthatja. A gyártócsarnokok általában hőszigetelt kivitelben készülnek, melyhez különböző, kiváló minőségű, hőszigetelő szendvicspaneleket ajánlunk. Szükség esetén a tetőburkolat alsó síkját antikondenzációs bevonattal lehet ellátni, mely magába szívja a levegő nedvességét, megakadályozva ezzel a csöpögést. Természetesen bármilyen nyílászárót, ipari kapukat, kamion dokkoloó egységeket, beállókat, előtetőket is rendelhet. Mindez Önön múlik: A Frisomat mindenben az Ön igényei szerint alakítja ki acélszerkezetes gyártóüzemét.