Ön itt van: Főoldal » Felhasználási területek » Műhelyek » Referenciák

Egy praktikusan kellemes műhely

A kónyi székhelyű BOVA CNC KFT részben önerőből, részben pedig Európai Uniós támogatásból, 2012.-ben megvalósított beruházása jó példa arra, hogy aki mer az nyer. A precíziós fémmegmunkálással és gépgyártással foglalkozó vállalkozás az új, könnyűszerkezetes műhelynek köszönhetően jelentősen növelte árbevételét. A gondos előkészítés és tervezés után a Frisomat által gyártott, teljes egészében tűzihorganyzott szerkezeti elemekből készülő, Szigma rendszerű csarnok megépítése mellett döntöttek. Már a tervezés során különös figyelmet szenteltek annak, hogy a csarnok ne csak a gyártástechnológiai szempontoknak feleljen meg, hanem kellemes munkakörülményeket is teremtsen.

 

Egy műhely, mely nem csak munkahely


A természetes fényről tető-felülvilágítók illetve a homlokzatokon beépített ablakok gondoskodnak. 

Nagyításhoz kattintson a képre

A kiváló minőségű, 100 mm vastagságú szendvicspanel

burkolatnak köszönhetően a csarnok gazdaságosan és energiatakarékos fűthetősége garantált.  A túzihorganyzott acélszerkezet kiemelt jelentőségű, hiszen a precíziós szerszámgépeknek és fémmegmunkáló gépeknek tiszta, gondozásmentes belső környezetet biztosít.

 

Kellemesen könnyed munkavégzés egy acélszerkezetes műhelyben.

 

Amennyiben Ön is a Frisomat acélszerkezetes csarnokait választja, ugyanezt a magas minőséget garantáljuk. 15 év átrozsdásodás elleni garancia, 3 év szerelési garancia, gondozásmentes, horganyzott szerkezet, természetes fény, első osztályú, hőszigetelő burkolatok, egyedi előtetők, kiegészítők.

 

Egy műhelyt szeretne, melyben jól érzi magát?