Ön itt van: Főoldal » Felhasználási területek » Műhelyek » Referenciák

Egy műhely, melyben minden elfér

A budapesti székhelyű Rekmi Team Kft 2013.-ban, részben Uniós támogatásból, új műhelycsarnok építését határozta el. A helyszín választás a jó megközelíthetsőség és a főváros közelsége miatt Gödöllőre esett. A Frisomat rekord idő alatt gyártotta le és építette fel a csarnokot. Köszönhető ez a gyártóra jellemző, teljes egészében előregyártott szerkezeti elemeknek, melyek azonnali beépítésre készen érkeznek a helyszínre. A teljes egészében tűzihorganyzott elemekből készülő acélszerkezet összeszerelése a helyszínen, csavaros kötésekkel történik. Semmiféle darabolás, hegesztés, furatolás nem szükséges. A kiváló minőségű, magas hőszigetelési képességű szendvicspanel burkolatnak köszönhetően, a műhely klímája minden évszakban, minimális költséggel, a megfelelő szinten tartható.

 

Világos, kényelmes, egyszerű, gazdaságos.

Nagyításhoz kattintson a képre
A tető kiváló minőségű, 100 mm vastagságú, PIR habos szendvicspanelekkel van burkolva. A minél jobb hőszigetelési érték érdekében a tetőre felülvilágító sávok nem kerültek beépítésre, hogy a tetőszigetelés átlag-értéke ne romoljon. A belső, természetes fényről a magas minőségű, 3 rétegű üveggel ellátott, műanyag ablakok gondoskodnak. A megspórolt fűtési és hűtési energia által a magas minőségű burkolatok és nyílászárók ára gyorsan megtérül. 

 

Praktikus és gazdaságos ipari kapu.


Egy megfelelő méretű, a magas elvárásokhoz igazodó minőségű, ipari szekcionált kapu beépítésével a csarnok funkciójának megfelelően, az építtető legnagyobb megelégedésére, kiválóan használható.

 

Szeretné, hogy a Frisomat építse meg az Ön műhelyét is?