Ön itt van: Főoldal » Felhasználási területek » Műhelyek » Referenciák

Egy kiváló minőségű műhely


A tulajdonosok innovatív hozzáállásának és folyamatos fejlesztési igényeinek, valamint az Európai Uniós pályázatoknak köszönhetően, a preciziós szerszámgépek gyártásával foglakozó, nemesvámosi székhelyű, Vesz-Mont 2000 Kft, 2013-ban egy modern kialakítású, magas minőségű műhelycsarnokkal bővítette gyártási kapacitását. Nagyításhoz kattintson a képre

 

A csarnok teljes egészében tűzihorganyzott acélszerkezet felhasználásával készült, mely jelentősen csökkenti a karbantartási igényeket. A korunk elvárásainak és szigorú előírásainak mindenben megfelelő, kiváló minőségű szendvicspanelek garantálják az energiatakarékos üzemeltetést. 

 

Egy tiszta és világos műhely.

A beépített nyílászárók valamint belső burkolatok biztosítják, hogy a dolgozók egy tiszta, természetes fénnyel megvilágított, minden igényt kielégítő, acélszerkezetes műhelycsarnokban végezhessék munkájukat.

A tisztaság természetesen a precíziós gyártásnak is alapfeltétele. 

 

További fejlesztési lehetőségek


Nagyításhoz kattintson a képre

A tulajdonosok terveiben szerepel a csarnok jövőbeni bővítése, mely a Frisomat acélszerkezeteinél egyszerűen megoldható. A 4 évtizedes gyártási tapasztalat, a gondosan fejlesztett, tipizált acélszerkezet lehetővé teszi, hogy a csarnokok, akár évek múlva is, ugyanabban a minőségben és szerkezeti kialakításban bővíthetőek legyenek. 

 

Amennyiben Ön is egy ilyen műhelyt szeretne, itt megtalálja !