Ön itt van: Főoldal » Felhasználási területek » Műhelyek » GYIK

Milyen gyorsan építi fel a Frisomat műhely vagy gyáregységemet?

Leállítani gyártását? Mivel ez nem megoldás, Ön azonnal használatba szeretné venni műhelyét. . Jó hír: a Frisomattal építkezik? Amennyiben igen épülete dupla sebességgel elkészül majd. Mi mindent saját kezünkben tartunk és hidegen hengerelt acélt használunk. Ez azt jelenti, hogy nagyon rövid idő alatt legyártjuk és felépítjük műhelyét.

  • Villámgyorsan felépíteni műhely vagy gyáregységét


A Frisomat a teljes folyamatot ellenőrzi, a tervezéstől a gyártáson át a felállításig. production process A Frisomat irányítja az egész folyamatot a tervezéstől a gyártáson át az építésig. Nincsenek közbevetőleges szakaszok, minden gyorsan halad. Ön is észre fogja venni!

  • Gyors építőanyagokkal felépíteni műhely vagy gyáregységét

Műhely vagy gyáregységét hidegen hengerelt horganyzott acélból készítjük. Ez kevesebb kezelést igényel, ezért gyorsabban is készül. Mivel a tíz általános épületünk egyikének megfelelően építjük épületét, a tervezés, gyártás, és felállítás egy jól ismert folyamatnak megfelelően és gyorsan zajlik.

  • Szakértői vagyunk a műhely vagy gyáregységek építésének

Két szerelő és egy daruval felszerelt kis tehergépkocsi elég műhely vagy gyáregységének építéséhez. Nagyon rövid időn belül felépítik az erős, de könnyű részelemeket. Ez a gyorsaság annak köszönhető, hogy az egyes elemek pontosan illeszkednek egymáshoz. Sőt mi több az épület alig igényel alapozó munkát.

A Frisomatnak néhány hétre, esetleg pár hónapra van szüksége ahhoz, hogy felépítse műhely vagy gyáregységét. A megrendeléstől a befejezésig a lehető legkevesebb idő telik majd el, viszont a legnagyobb odafigyeléssel végezzük munkánkat.