SIGMA

A Sigma típus további tulajdonságai >

Töltse le a Sigma prospektust >

Ha szeretné lefedni nyitott lovaspályáját tágas, gyors és költséghatékony
megoldásra vágyik, hogy a zord télben is szárazon lovagolhasson. Akkor nincs más megoldás, Önnek fedeles lovardát kell építenie. A lovaglás mindig komoly területet igényel, tehát Ön egy tágas épületet keres. Olyat, ami a kiváló minősége mellett megfizethető árú, és a lehető legrövidebb idő alatt felépíthető. Ez így együtt, mind lehetséges. És a Frisomat Sigma típusú, acélszerkezetes csarnokával gyorsan meg is valósítható.

Egy világos, tiszta, fedett lovaglótér.
A Sigma típus megfelelő szélességű ahhoz, hogy megvalósítsa elképzeléseit. Maximális szélessége 22 méter lehet,ami tiszta, alátámasztás nélküli fesztávolságot jelent. Mivel a lovaglópályák szélessége általában 20 méter, a 22 méter szélességű Sigma típus egy tökéletes megoldás a lefedésre. A pálya szélén kényelmesen elhelyezhető az oldalfalakat és a lovakat védő faszerkezetes palánk. Szeretne istállót is építeni a lovarda mellé? A Sigma típusú csarnokkal sok méternyi lóbokszot be tud majd fedni: egy 10 méter széles épületbe két sor bokszs építhető be kényelmesen úgy, hogy közöttük még egy közlekedő folyosó is elfér. De a 22 méter széles csarnok végébe keresztben is építhető be istálló, csak annyival hosszabb épületet kell rendelni. Bármilyen hosszú lehet, mivel a Sigma épületnek nincs megszabva a maximális hossza.

Ismerje meg közelebbről fedeles lovardáját, és olvasson minden benne rejlő lehetőségről .

Lovardájának építése közben minimális helyi kellemetlenséget okozunk csak.
Egy istálló, melyben lovai kellemesen érzik magukat Rövid idő alatt, kevés kellemetlenséget okozva, kiváló minőségben építjük meg Önnek. A Frisomat garantálja ezt Önnek különös gonddal megtervezett, előregyártott építési rendszerének köszönhetően. Akár már két építőmunkás és egy könnyű, darus teherautó elegendő egy Sigma csarnok felépítéséhez. Ráadásul a csarnok egyszerű, gyorsan kivitelezhető alapozást igényel csak, amit szintén mi készítünk el Önnek. Vasbeton monolit pontalapokra vagy előregyártott beton blokkokra rögzítjük az acélszerkezetet. Ez nem csak a komoly alépítményi munkáktól kíméli Önt meg, hanem az árat is alacsonyan tartja.