ASTRIGMA

Az Astrigma épület további tulajdonságai >

Töltse le az Astrigma prospektust >

Ön egy fedett épületet keres lovas iskolájának? Önnek csak azt kell kigondolnia, hogy milyen méretű csarnokot szeretne
Ezek után hívja fel a Frisomatot, és mi felépítjük fedeles lovardáját, istállókkal és takarmánytárolóval együtt. Többféle acélszerkezet közül választhat, melyek méretben eltérnek egymástól, de mind egyformán stabil és hosszú élettartamú. A Frisomat mindig azt a csarnoktípust ajánlja,ami a leginkább megfelel az adott célnak. Ön egy négyzetmétert sem fog feleslegesen beépíteni és egy fillért sem fog feleslegesen elkölteni. Vagy esetleg különlegesen széles és magas csarnokot keres? Amennyiben igen, az Astrigma az Ön épülete. Egyszerű és célszerű fedett lovarda céljára a Sigma a legmegfelelőbb típus De ha Ön a fedeles lovardán belül istállókat és egyéb tárolóhelyiségeket is el szeretne helyezni, Akkor az Astra típus az, ami Önre vár.

Egy lovasiskolát szeretne építeni, ami akár több épületből is áll?
Vagy ugrató versenyeket szeretne rendezni, illetve oktatni? Ebben az esetben Önnek egy magas épületre van szüksége, amiben kényelmesen lehet akadályokat ugratni, de igény esetén akár a magas lószállító is elfér. Az Astrigma csarnok mindezt biztosítja az Ön számára Ezt a típust 7-től 21 méterig terjedő szélességgel és akár 7 méteres oldalfal magassággal tudjuk szállítani Önnek. Magasabbra is építhet amennyiben Legioblock beton blokkokra – vagy más szállítók által gyártott beton blokkokra építkezik.® De több épület egymás mellé építésével nagyobb szélesség is elérhető, ahol az egyik hajóban a lovarda a másikban az istálló kaphat helyet.

Fedezze fel a fedeles lovardákat közelebbről és olvasson minden benne rejlő lehetőségről .

Igényeinek megfelelően felépíteni egy lovardát
A csarnok megépítése érdekében Önnek nem kell mást tennie, csak felvenni a kapcsolatot a Frisomattal. A speciális berendezés szállításához pedig további szakemberekkel. Astrigma típusú csarnokának külső megjelenését, színét és méreteit Ön választhatja meg. Hozzátehet mindehhez egy széles előtetőt, ami alatt a takarmányt is tárolhatja. Esetleg egy extra széles kaput, melyen keresztül könnyedén ki- is beállhat fedett lószállító járműveivel, vagy lovas bokszaival. A Frisomat célja az, hogy acélszerkezetes lovardája és egyéb kiszolgáló épületei mindenben megfeleljenek az Ön igényeinek.