ASTRA

Az Astra épület további tulajdonságai >

Töltse le az Astra prospektust >

Nagy légterű, széles fedett lovas aréna

Sok lovat tudunk elhelyezni az Ön lovasiskolájában, melyek vonzzák a lovaglás szerelmeseit. Ez viszont nagy helyet igényel. Önnek nem csak a saját lovait kell megfelelő körülmények között tartania, hanem el kell helyeznie a vendéglovakat , a takarmányt és az egyéb felszerelést is. Sőt a tréningekhez, lovasiskolához, ló futtatáshoz is további helyre lehet szüksége. Mindehhez a rácsos acélszerkezetű Astra csarnok megfelelő méretekkel rendelkezik A legjobb megoldás arra, hogy nagy légterű lovardáját lefedjük, valamint további teret adjon istállói, valamint takarmány- és eszköztárolója számára.

Tágas, fedeles lovarda nagy küzdőtérrel
Arra is van lehetőség, hogy a az istállók a lovarda két hosszanti oldala mentén kerüljenek elhelyezésre. Nemzetközi méretű pálya esetén a 20 méteres szélesség nem elegendő. Nem probléma: Az Astra típusú acélszerkezetes csarnok szélessége 25 és 35 méter között változhat, köszönhetően a rácsos tetőszerkezetnek. Ez azt jelenti, hogy a pálya, a nézőtér és az egyéb kiszolgáló helyiségek egy tető alatt is elférnek. Ráadásul az Astra csarnok hosszúsága nincs korlátozva, így Ön tényleg végtelen nagyságú térhez juthat. A fedeles lovardával egy légtérben így istállókat, raktárakat, irodákat, öltözőket, büfét és egyéb helyiségeket építhet be,

Fedezze fel a fedeles lovardákban rejlő lehetőségeket és olvasson róluk bővebben .

Fedeles lovarda A csarnok megjelenését, felszereltségét, színét és kialakítását Ön határozhatja meg
a Frisomat pedig gyorsan és rugalmasan, az alapozástól kezdve felépíti az Ön igényeinek megfelelő Astra típusú lovardáját. Így Ön a lehető legrövidebb idő alatt megkapja fedeles lovardáját, amit majd a saját ízlése szerint rendezhet be. A lovaspálya felszerelését, az akadályokat, az oldalfalakat védő palánkot és a bokszokat Önnek kell beszereznie. Amennyiben a későbbiek során bármilyen, az acélszerkezetet érintő módosítást vagy átépítést szeretne,természetesen számíthat a Frisomatra ! utólag is van lehetőség külső előtetők felszerelésére vagy tető-felülvilágító sávok beépítésére, de hosszirányú toldásra is. A Frisomat célja az, hogy Ön a környezetéhez és az arculatához legjobban illő fedett lovarda tulajdonosa legyen.