Ön itt van: Főoldal » Felhasználási területek » Lovagló csarnokok » Referenciák

Egy lovarda, ami több, mint egy csarnok

A Pilis csendes erdei környezetébe esztétikusan illeszkedik a Miszori család új, acélszerkezetes lovardája. Az építtető célja nem csak egy száraz, fedett, lovaglásra alkalmas csarnok építése volt, de fontos szerepet játszott a tágas, világos belső tér iránti igény, valamint a barátságos, a tájba simuló, külső megjelenés is. A Frisomat Sigma típusú csarnokával mindez megvalósult. A horganyzott acélszerkezet, a felhasznélt burkolatok és a beépített tető-felülvilágító sávok mind a cél megvalósítását szolgálják. A rekordídő alatt megépített csarnok melett helyett kapott egy szintén acélszerkezetes tárolóépület is, ahol a lovagláshoz szükséges kellékek, felszerelések és némi takarmány nyert elhelyezést. Sőt egy pihenőhelyiség kialakítására is lehetőség nyilt.

Nagyításhoz kattintson a képre

Egy csarnok, mely szárazon tart.

 

A csarnok méretei lehetővé teszik akár nemzetközi versenyek rendezését is. A teljes acélszerkezet pontosan előre gyártott és furatolt, horganyzott szerkezeti elemekből készült, melyek a helyszínen, csavaros kötésekkel vannak összeszerelve. Szerelés közben semmiféle vágás, furatolás, hegesztés nem történik, ami nagyban meggyorsítja a kivitelezést, egyben csendes és környezetkímélő.

 

Légiesen elegáns lovarda.

Nagyításhoz kattintson a képreA csarnok nem csak a szél és az eső ellen őv, de barátságos környezetet teremt lónak és lovasának egyaránt. Látogasson el hozzánk, és győződjön meg erről saját szemével is !

 

 

Szeretne Ön is egy Frisomat által épített lovardát?