Milyen méretű legyen lovardám?

Csarnokot keres a lovardájához? Ha igen, van egy fontos követelmény: a tetőszerkezetnek egyben kell áthidalnia a lovardáját, hogy ne zavarják a lovaglást a támoszlopok. Van egy jó hírünk: A Frisomat csarnokok többféle méretben készülnek így biztosan van egy méret, amelyik megfelelő a lovardájának.

  • A szerényebb fedett épülettől ...

A gazdaságos Frisomat csarnokok egyetlen áthidalógerendával készülnek, ami 22 méter széles lehet, és olyan hosszú, amekkorára szükség van. A szabványépületek (amik 20x40, vagy 20x60 méteresek lehetnek) könnyedén kielégíthetik igényét.

  • … a hosszún át …

Ugyanazon csarnokba szeretné elhelyezni a lovardát és az istállókat is? Ha igen, akkor egyszerűen hosszabbítsuk meg az épületet: használhatja az első 40 métert a lovardánál és a fennmaradó részt az istállónál. A Frisomat örömmel ismerteti lehetőségeivel.

  • …a nagy méretűig


Szeretné, ha az istállók a lovarda valamelyik oldalán lennének? Ehhez széles fesztávra van szükség. A Frisomat csarnokok szerkezete miatt nem okoz gondot a megoldás: egy önálló épület akár 35 méter széles is lehet.

Válasszon egy épületet, ami megfelelő Önnek és lovainak.