Milyen extrák lehetnek a fedett lovardámban?

Szeretne egy Frisomat csarnokot lovardának? Amennyiben igen, akkor a lovakat és lovasaikat egy erős, szél- és vízálló épülettel ajándékozza meg. De a Frisomat épület több mint egy praktikus tető Ön felett. Olyan divatos névjeggyé tudja alakítani, amely tökéletesen illik lovas iskolájához. A Frisomat számtalan kiegészítő lehetőséget kínál ennek eléréséhez.

  • Színekben pompázó lovarda

A logójával megegyező színekben játszó lovarda, vagy éppen olyan, ami azonosul a környezet stílusával? A Frisomatnál a RAL-színek széles skálájából választhat. Ez lehetőséget nyújt arra, hogy a lovardája találkozzon ízlésével.

  • Kellemes belső tér

Tetővilágítás az épület gerincén? Jó ízlésre valló gondolkodásmód. Nappali fényben fogja fürdetni lovardáját és ez azt az érzést kelti, mintha a szabadban lovagolnának. Vagy extra vastag szigetelés, hogy télen is kellemes legyen a lovaglás? Bármi, amit szeretne. A Frisomat megvalósítja vágyait.

  • Nyitott oldalak

Csarnokának burkolata készülhet acélból, de nyitva is hagyhatjuk az oldalakat. Így akár vászon, vagy fa paneleket is adhat épületéhez.

  • Kényelmet szolgáló extrák

A Frisomat egy előtetővel egyszerűen meg tudja növelni az acélszerkezetes lovardájának méretét. Ez extra lehetőséget nyújt szénája tárolásához.

Párosítsa elképzeléseivel Frisomat csarnokát