Ön itt van: Főoldal » Felhasználási területek » Irodaépületek » Termékek

FLATRIGMA

A Flatrigma épület további tulajdonságai >

Töltse le a Flatrigma prospektusunkat >

 

Stílusos irodaépület acélból
A Flatrigma csarnokok tetőlejtése majdnem teljesen vízszintes, ami acélszerkezetes épületek esetében meglehetősen ritka. Viszont irodaépületének egy mindig időszerű, örökösen modern külsőt kölcsönöz. Megtörheti a homlokzatokat üvegfalakkal vagy fa betétekkel, amivel egyedivé teheti irodaépületét. Természetesen csarnokán minden személyre szabható: a burkolatok színe, a nyílászárók száma és elhelyezkedése..............

 

Nagy, nagyobb, legnagyobb
A Flatrigma csarnokok maximális szélessége 20 méter, magassága 9 méter lehet. A csarnok hosszúsága azonban nincs megszabva. Két csarnok egymás mellé sorolásával mégnagyobb légteret biztosíthatunk. Szintosztó födém beépítésével pedig még ezt is megduplázhatjuk.

 

Első a minőség és csak aztán a sebesség

Flatrigma épületének acélszerkezete kiváló minőségű, ellenőrzött acélból készül, melyet folyamatosan ellenőrzünk gyárunkban, mielőtt kiszállítjuk az építkezés helyszínére. A Frisomat különleges és egyedülálló gyártási folyamata lehetővé teszi, hogy szerkezetét akár néhány héten belül leszállítsuk. Speciális építési rendszerünknek köszönhetően pedig nagyon gyorsan fel is építjük Önnek.