Ön itt van: Főoldal » Felhasználási területek » Irodaépületek » Termékek

Ceptra

A Ceptra épület további tulajdonságai >

Töltse le a Ceptra prospektust >

 

Korunk irodaépülete
A Ceptra típusú acélszerkezetes csarnokok kialakítása mindenben megfelel a jelenkor elvárásainak és tökéletes első benyomást keltenek partnereiben. Mindenben Ön dönthet. A burkolatok színétől kezdve az ajtók és ablakok számáig. Megoszthatja a magasságot, ezzel növelheti az alapterületet, szintosztó födém beépítésével, ami a 9 méteres magasság mellett akár 3 szintet is jelenthet. A tíz fokos tetőlejtés egyedi, modern megjelenést biztosít acélszerkezetes épületének.

 

Felhasználásra készen: minden szükséges elemmel felszerelve szállítjuk.
Ön számtalan további lehetőség közül választhat, hogy a lehető legjobb épületet kapja. villanyszerelés, épületgépészet, légkondicionálás, ... A rácsos tetőszerkezetnek köszönhetően, minden vezeték, és csövezés könnyedén elrejthető, ezzel Ön és munkatársai egy tiszta, modern megjelenésű épületben dolgozhatnak. A kiváló minőségű hőszigetelő szendvicspanelek használatával az Ön csarnoka kívül és belül egyaránt kellemes atmoszférát sugároz majd.

 

Magas minőségű acélszerkezeti elemek
A Frisomat kizárólag a legmagasabb minőségű acélt használja szerkezeteinek gyártására. A minőséget folyamatosan teszteljük és ellenőrizzük. Így tudjuk garantálni Önnek a szerkezet stabilitását, még a legzordabb időjárási körülmények között is. Az Ön építészével való szoros együttműködés eredményeképpen, valamint az előregyártott, sztenderd szerkezeti elemeknek köszönhetően, a szállítás és az összeállítás nagyon gyorsan megtörténhet.