Ön itt van: Főoldal » Felhasználási területek » Irodaépületek » Termékek

ASTRA

Az Astra épület további tulajdonságai >

Töltse le az Astra prospektust >

 

Egy csarnok, ahol mindenki számára van hely
Az Astra csarnok legfőbb előnye az óriási mérete. A csarnok szélessége elérheti a 35 métert, magassága pedig akár a 9 métert. Hosszúsága e mellett korlátlan, ráadásul bármikor könnyedén bővíthető. Még az is lehetséges, hogy szintosztó födémet építsen be épületébe, amivel azonnal megduplázhatja az alapterületet. Saját tervezőinkkel, vagy az Ön tervezőivel együttmőködve, a célunk az, hogy igényeinek megfelelően valósítsuk meg acélszerkezetes épületét. A nagy szélességnek köszönhetően, az Astra csarnokban a raktár vagy üzemcsarnok mellett kényelmesen elfér az iroda is.

 

Igazítsa elképzeléseihez irodaépületét !
Az Ön elképzelésein múlik, hogyan és miként szeretné használni acélszerkezetes Astra épületét. Belső válaszfalakkal, szintosztó födémekkel, ajtókkal, ablakokkal alakíthatja ki az igényeinek legjobban megfelelő csarnokot. A modern megjelenés érdekében a külső homlokzati burkolatot megszakíthatja, variálhatja üvegből vagy fából készült betétekkel. Akár még az acélszerkezet is lehet színes, csak Önön múlik ! Sztenderd szerkezeti elemeink személyre szabásával irodaépülete korunk mindkét elvárásánek megfelel. nagyon gyorsan kivitelezhető, mégis egyedi és modern lesz.

 

Hőszigetelés a tökéletes belső hőmérséklet érdekében.
Fontos, hogy a munkavégzés egészséges környezetben és természetes klímában történjen. A legújabb, kiváló minőségű szendvicspanelek télen melegen, nyáron hűvösen tartják acélszerkezetes épületét.