SIGMA

A Sigma épület további tulajdonságai >

Töltse le a Sigma prospektust >

Igényeinek megfelelő ideiglenes munkaterület
Vállalkozása hirtelen többet kénytelen termelni? Esetleg hírtelen egy nagy megrendelést kapott? Amennyiben így van, Önnek egy ideiglenes munkahelyre és raktárra van szüksége, ami annak ellenére, hogy ideiglenes, könnyen válhat félig-állandóvá, vagy állandóvá. Ön természetesen mindent megtesz, hogy a hirtelen jött megrendeléseit is ki tudja elégíteni. Ez így van rendjén. Az acélszerkezetes Sigma épület mindenben megfelel az Ön igényeinek. Gyorsan, kiváló minőségben felépítjük Önnek, igényei szerint, de későbbi módosításra, átépítésre is van lehetősége.

Az Ön ideiglenes gyártócsarnoka. tágas és rugalmas
A Sigma hatalmas teret kínál Önnek a lehető legalacsonyabb áron. Az épület hagyományos, nyeregtetős kivitelű. Ez lehetővé teszi, hogy ideiglenes épülete karcsúbb, könnyebb acél profilokból épülhessen fel. Ezek ugyanolyan erősek, mint a melegen hengerelt, vastag acél gerendák, de jóval olcsóbbak azoknál. Amennyiben ezt választja, döntésének jutalma hatalmas fedett terület lesz. Szigma csarnokának szélessége 7-től 22 méterig változhat, oldalfalai maximum 5 méter magasak lehetnek. Ideiglenes csarnokát télen is szeretné használni? Amennyiben így van, a Sigma épületet tökéletesen tudjuk szigetelni is. A Frisomat szendvicspaneleket és egyéb szigetelőanyagokat gyárt, saját üzemében. Így a kivitelezés során szerelőink időveszteség nélkül tudják a szigetelő paneleket beépíteni.

Fedezze fel ideiglenes munkaterületét közelebbről és olvasson a további lehetőségekről .

Egy állandó, vagy ideiglenes munkaterület?
A Sigma azonnali megoldást nyújt ideiglenes munkahely vagy raktár igényére. Mindez lehetséges, mert a Frisomat, a Sigma csarnok teljes acélszerkezetét képes nagyon rövid időn belül legyártani, köszönhetően a"mindent házon belül"gyártási folyamatának. A gyors és különleges építési módszer pedig lehetővé teszi a csarnok villámgyors helyszíni összeszerelését. Ez mindenben találkozik elvárásával: Ön egy tágas és praktikus épületet kap, amit pár hónapig használhat ... ,de akár tovább is.