OMEGA

Az Omega épület további tulajdonságai >

Töltse le az Omega prospektust >

Egy ideiglenes tárolóépület, amely együtt vándorol egy olyan
fővállalkozó céggel, amely évről évre más helyszínen épít például erőműveket vagy utakat. Amennyiben Önnek építőipari vállalkozása van, hasonló igényei lehetnek. Gépei, berendezései és építőanyaga, folyamatosan az egyik építési helyszínről a másikra vándorolnak. Ezért keres Ön egy olyan ideiglenes tárolóépületet vagy csarnokot, melyet minden felvonuláskor magával vihet és ideiglenesen felállíthat? Ebben az esetben az Omega típusú csarnok pontosan az, amit keres. Ez a csarnok olcsó megoldást jelent nagy területek lefedésére, e mellett gyorsan felépíthető és lebontható.

Ideiglenes raktárépület, ami gyors megoldás jelent helyigényeire
Az Omega típusú csarnok mindenben megfelel az ideiglenes épületekkel szemben támasztott követelményeknek. ez az íves, acélszerkezetes csarnok nagyon alacsony ára mellett, gyors szerelhetőségével és tágas belső terével a legalkalmasabb erre a feladatra. Ideiglenes raktárépületének szélessége 7,6 métertől 20 méterig, magassága 3,8-től 7,5 méterig lehetséges. A fa szelemenekkel kombinál acélszerkezetet, horgamyzott, műanyagbevonatos acél hullámlemez burkolattal látjuk el, melyet szintén mi magunk gyártunk. Íly módon Ön egy nagyon gyorsan felállítható, szilárd és praktikus épületet kap, ami tökéletesen alkalmas ideiglenes raktárépületnek vagy műhelynek.

Fedezze fel ideiglenes raktárépületeinket közelebbről és olvasson a további lehetőségekről .

Bérelne vagy inkább megvenne egy ideiglenes raktárépületet? Mindig villámgyorsan!
Önnek néhány hónapra szóló megrendelése van, és elképzelhető, hogy utána nem lesz szüksége a raktárépületére. Nem probléma! Azonnal szállítható és gyorsan felállítható Omega típusú csarnokunkkal könnyen megoldaható ez a probléma. Ideiglenes, utólagosan elbontható alapozást is szállítunk és telepítünk, így Önnek ezzel sem kell foglalkoznia. Lebontás után, saját telephelyünkön tároljuk Önnek a csarnokot addig, amíg újra szüksége lesz rá. Ebben az esetben csak minimális tárolási díjat számítunk fel. Ön már előre tudja, hogy csak egy rövid, átmeneti időre lesz szüksége egy Omega tárolóépületre? Például egy ideglenes tárolási feladat megoldására? Ebben az esetben erre az időre bérbe vehet tőlünk egy ideiglenes csarnokot. . Így Ön egy szilárd és olcsó ideiglenes raktárépületre számíthat.