DELTA

A Delta épület további tulajdonságai >

Töltse le a Delta prospektust >

Ideiglenes raktárépület, amit gyorsan és nagyon jó áron felépíthet
Ha változnak a dolgok az azt jelenti, hogy működnek is. Amennyiben az Ön megrendeléseiben is hirtelen változás van, és gyorsan, nagy tárolóhelyre van szüksége, gondoljon ránk ! Az is előfordulhat, hogy gyárában, üzemében, logisztikai központjában leállás miatt felújítási munkák folynak, de a legfontosabb feladatokat így is el kell végezni. Ilyen esetekben szüksége lehet olyan ideiglenes épületekre, ahol a legfontosabb, halaszthatatlan munkákat elvégezhetik vagy a felújításokhoz szükséges anyagokat tárolhatják. A nagyon jó áron rendelhető Delta típusú csarnok készen áll és arra vár, hogy elvégezhesse ezeket a feladatokat.

Ideiglenes raktárépület: Tágas tárolóépület alacsony áron
Az acélszerkezetes Delta raktárépület pontosan akkora helyet kínál Önnek, amekkorát keres. Szélessége 7,5 métertől 15 méterig változhat, oldalfalainak magassága pedig elérheti az 5 métert. Bőven van benne hely ideiglenes műhely vagy ideiglenes raktárépület számára. Röviden: maximális belső tér, minimális költséggel - köszönhetően a Frisomat költséghatékony, sztenderd gyártási és szerelési módszerének. Ez a nyeregtetőnek is köszönhető, mivel Delta épületét így könnyebb elemekből építhetjük fel. Ez legalább annyira megbízható, de jelentősen gyorsabb és költséghatékonyabb.

Fedezze fel ideiglenes raktárépületét közelebbről és olvasson további lehetőségekről .

Ideiglenes raktárépület: gyors felállítás és gyors lebontás
És mi a legjobb az egészben? Köszönhetően a Frisomat egyedi és különleges gyártási és szerelési módjának, az Ön ideiglenes raktárépülete vagy műhelye nagyon gyorsan elkészülhet. Az acélszerkezet előregyártott elemekből készül, a burkolat pedig horganyzott, műanyagbevonatos acél hullámlemezekből, melyek mind a Frisomat saját gyárában készülnek. Röviden: a gyártás gyorsan történik - a felállítás még gyorsabban. Az alapozás is előregyártott beton elemekből készül, melyre a szerkezet megfelelő stabilitással rögzíthető. Nem csak a felállítás, de a lebontás is gyors és egyszerű Ez azt jelenti, hogy Ön felállíthatja, lebonthatja és elszállíthatja raktárépületét olyan gyakran, amilyen gyakran csak szeretné.