Ön itt van: Főoldal » Felhasználási területek » Ideiglenes épületek » Referenciák

Rendeljen acél csarnokot ideiglenes épületnek !

A Hó & Jégszobor Fesztivál Bruges-ben több százezer látogatót vonz minden évben. A látogatók el vannak varázsolva az igazi téli csodaországban, amit
tehetséges jégszobrászok alkotnak. A gyönyörű jégszobrok nagyon jól mutatnak egy nagy alapterületű, ideiglenes Frisomat csarnokban.

Nagyításhoz kattintson a képre

 

Ideiglenes csarnok véglegesnek megfelelő stabilitással


A kezdeti években a fesztivál szervezője, Francis Vanderdorpe a sátrakat részesítette előnyben. Döntését azonban hamar megváltoztatta. egy acélszerkezetes épület, még ha ideiglenes is, sokkal biztonságosabb, szilárdabb és erősebb. Ezzel a tetőburkolattal az ideiglenes csarnok elbírja a sztandard téli hóterhelést is.

 


 

Ideiglenes csarnok: Költségtakarékos raktározási megoldás.


Nagyításhoz kattintson a képreEz a fesztivál évről évre egyre több látogatót vonz, és egyre nagyobb számban készülnek a jégszobrok is. A Frisomat, a néhány hónapos időtartamra épített, ideiglenes csarnok folyamatos bővítésével könnyedén megoldja a növekvő helyigényeket. a bővítés több csarnok egymás mellé sorolásával történik, melyet szerelőink rugalmasan megoldanak. Annak ellenére, hogy a kiállítás helyigénye évek óta nő, a hűtésre fordított energia mégis csökken. Köszönhető ez az egyre jobb minőségű, megfelelő vastagságú és szigetelő képességű burkolati paneleknek és tömítéseknek.

 

Önnek is szüksége van egy ideiglenes Frisomat csarnokra?