Ön itt van: Főoldal » Felhasználási területek » Ideiglenes épületek » Referenciák

Isten hozta egy ideiglenes műhelyben !

A pusztaedericsi Omega GM Kft-nek hirtelen megnövekedett gyártási igényére kellett gyors, frappáns és olcsó megoldást találni. Mivel a gyártási kapacitást csak ideiglenesen kellett bővíteniük, olyan partnert kerestek, aki hajlandó egy üzemcsarnokot 18 hónapos időtartamra fölépíteni a telephelyükön, majd ez idő leteltével lebontani és elszállítani azt. A Frisomat kimondottan foglalkozik ideiglenes épületek bérbe adásával. Ilyenkor a csarnokot közvetlenül a megrendelő telephelyén építjük fel, nagyon rövid, akár 2 - 3 hetes határidővel.

 

 

Egy ideiglenes műhely, villámgyorsan.

Erre a célra az egyszerű, gyorsan felépíthető és minimális sérüléssel lebontható Omega típusunkat ajánljuk elsősorban. Pusztaedericsen a megrendelő acélszerkezetek összehegesztését végzi az ideiglenes műhelyben. A csarnoktér 1 db 3x3 m méretű, személybejáróval ellátott tolókapun keresztül közelíthető meg. A belső természetes fény a tetőn elhelyezett fényáteresztő műanyag burkolati elemeken jut be. 

 

Gyors és gazdaságos megoldás hirtelen jött helyigényének megoldására.Nagyításhoz kattintson a képreA 18 hónapos futamidőre számított bérleti díj magában foglalja a csarnok odaszállításának, felépítésének valamint későbbi lebontásának költségeit is. Megrendelőink úgy nyertek plusz gyártó teret, hogy nem kellett az építési engedélyezéssel, tervezéssel, gyártással húzniuk az időt. 

 

 

Önnek is egy ideiglenes műhelyre van szüksége?