Ön itt van: Főoldal » Felhasználási területek » Ideiglenes épületek » Referenciák

Ideiglenes épületek raktárról, akár azonnal.

Nagyításhoz kattintson a képreA Globus Viridis Kft sárbogárdi telephelyén hulladék újra-haszosítással foglalkozik. Mivel az Európai Unios pályázatot egy speciális projectre nyerték el, úgy döntöttek, hogy a hulladék válogató gépsort egy ideiglenes épületben helyezik el, melyet a project lejárta után el lehet bontani. A Frisomat kiváló partner a rövid, akár 18 - 24 hónapos időtartamra bérelt csarnokok terén. A költségek kiszámolása után nyilvánvalóvá vált, hogy a Globus Viridis Kft számára a legjobb megoldás a havi fix költségért bérelhető csarnok felépítése. Erre a célra a Frisomat a legegyszerűbb, leggyorsabban legyártható és felépíthető csarnok típusát, az Omegát ajánlotta. A 12 m-es szélesség és 50 m-es hosszúság a válogató gépsor méreteinek figyelembe vételével lett kiválasztva. Az Omega típus teherhordó acélszerkezete festett acél csőtartó, vízszintes szelemenjei kártevők ellen impregnált fából készültek. Az acéllemez burkolat alá hőszigetelő paplan került beépítésre. A szerkezet egyszerűsége lehetővé teszi, hogy a bérleti időszak végén a Frisomat a csarnokot szétszerelje és elszállítsa, majd egy másik teleephelyen, akár bérelt, akár állandó épületként újra felépítse.

 

Béreljen csarnokot, akár rövid futamidőre is !


Akár rövid, akár hosszú bérleti időszakról van szó, a Frisomat minden igényt ki tud elégíteni. A csarnok széles tolókapukkal, tető-felülvilágítókkal szerelhető fel. Fontos azonban hangsúlyozni, hogy az ideiglenes jelleg nem jelenti azt, hogy a csarnok statikailag is ideiglenes. Az ideiglenes csarnokok is ugyanazokra a hó-és szélterhelési adatokra vannak méretezve, mint az állandó társaik. Így, abban az esetben, ha a csarnokot a futamidő végén ügyfeleeink megvásárolják, azok minden gond nélkül maradhatnak a helyükön. 

 

Ideiglenes ipari épületek az állandó csarnokokra jellemző kényelemmel.

 

Átmeneti raktározási gondjai vannak? Vagy egy speciális project megvalósításőhoz keres rövid távra csarnokot? Keresse a Frisomatot !