Milyen gyorsan épít fel a Frisomat egy ideiglenes csarnokot?

Ideiglenes üzlethelyiség, vagy raktározó csarnok? Nagyon gyorsan elkészül és használatba vehető. Jó hír: A Frisomat minimális idő alatt legyártja, majd összeállítja acélszerkezetes épületét. Mi a titkunk? Hidegen hengerelt acéllal dolgozunk, és mindent saját gyárunkban állítunk elő. Ez adja a különbséget!

  • Gyors gyártási folyamat üzlethelyisége érdekében


A Frisomat minden gyártási folyamatot házon belül bonyolít le, a tervezéstől a fejlesztésig, a kiszállításon keresztül az építésig. Szakembereink felügyelnek minden folyamatot: a részletes árajánlattól az építési terven keresztül a szállításig és az ideiglenes üzlethelyiségének felépítésig. Továbbá, mivel semmilyen köztes munkafolyamatnál nem merülhet fel probléma, minden villámgyorsasággal történik.

  • Ügyes megoldások, amelyek időt takarítanak meg

Ideiglenes üzleti helyiségei hidegen hengerelt horganyzott acélból készülnek. Ez kevesebb folyamatból áll, mint egyéb acéllemezeknél, ezért rövidebb idő alatt kerülhet Önhöz. Épülete is a tíz szabványcsarnok egyikén alapul. Ez a fix szerkezet teszi lehetővé a tervezés, a gyártás és az összeszerelés gyorsaságát.

  • Üzlethelyiségei gyorsan felépülnek

Az építés során attól tart, hogy egy sor kellemetlenségben lesz része? Nem lesz: az ideiglenes üzleti egységeit úgy építik fel, hogy észre sem veszi. Két szerelő és egy daruval felszerelt kisteherautó elegendő hozzá. Ez azért lehetséges, mert a hidegen hengerelt acéllemezeink ugyan erősek, de könnyűek, így könnyebb velük dolgozni. Továbbá azért, mert a Frisomat épületei valójában egy nagy szerelőcsomagból állnak, így minden összetevő zökkenőmentesen illeszkedik egymáshoz.

Összegezve: A Frisomat csarnokával meggyorsítja az ideiglenes üzleti helyiségek létrejöttét. A megrendeléstől a befejezésig csak néhány hónapra van szükségünk, anélkül, hogy ez a minőség rovására menne.