Milyen feltételeknek kell megfelelnie a teleknek, ahova az én ideiglenes raktáram épülhet?

Még akkor isha ideiglenes épületről van szó hosszan tartó és erős épületet építünkmi hosszan tartó és erős épületet építünk. Ezt a minőségi anyagaink és a jól átgondolt építési rendszer garantálja. Az acélszerkezetes épületénél, a teljes stabilitás biztosítása érdekében, az alapzatnak, szilárdnak és vízszintesnek kell lennie. Ezért szükséges, hogy azt a telekrészt, ahova az ideiglenes raktárát szeretné felállíttatni, előkészítse.

Az alábbi lépéseket tegye meg:

  • Egyenlítse ki az alapot


A telek, ahova majd a raktárépületét építjük, legyen sima és erősítse meg szilárd elemekkel. A szintkülönbség a legalacsonyabb és legmagasabb pont között nem lehet több tíz centiméternél. Ez az egész területre és az épületet körbefogó egy méterre vonatkozik.

  • Nem kell betonozni, de legyen száraz

Ügyeljen arra, hogy a terület, ahova az ideiglenes raktárát építjük, száraz legyen, és képes legyen megfelelni a teherbírási előírásoknak. Nem szükséges sem aszfaltozni, sem betonozni. Ezek bármelyike már megtalálható a területen? Ha igen, akkor sem okoz gondot nekünk az, hogy a saját alapozásunkat megfelelően elkészítsük.

  • Bejárás az építési területre


Raktárának építéséhez a Frisomat egy darus kis tehergépkocsit használ, aminek könnyen be kell jutnia a telekre. Mozgásához, az épületen felül még két méter magas szabad térre van szükség.