Le tudom bontani, szállítani, vagy tárolni az épületet?

Az ideiglenes épületeknél minden a rugalmasságon múlik. Gyorsan ki kell szolgálnia az igényeit, de amikor már nincs szüksége a csarnokra, ugyanilyen könnyedén el is kell tűnnie.

Csak fel kell vennie a kapcsolatot a Frisomattal. Ez az egyedülálló építési rendszer azt jelenti, hogy mi egy csapásra felépítjük, lebontjuk, szállítjuk, vagy éppen raktározzuk ideiglenes épületét.

  • Szétszerelés, tárolás


A Frisomat építői gyorsan szétszerelik az épületét, ami az új helyszínen újra szilárdan felépíthető. Ez jó hír például egy építőipari cégnek, amennyiben az acélszerkezetes épületük mindig egy új építkezési területen lesz látható.

  • Szétszerelés, tárolás

Nincs már szüksége az ideiglenes épületre és el kéne tűnnie az ipari területről? A Frisomat építői szétszerelik, majd tárolják, összes elemével együtt a Frisomat gyárában, illetve az Ön telephelyén. Esetleg hirtelen megnövekedett a termelés, egy új szerződés vagy éppen a berendezések karbantartása miatt váratlanul megint szüksége van az ideiglenes épületre? Ha így van, építőink nagyon gyorsan újra fel fogják építeni.

Érdeklődjön a Frisomattól az épületének szétszerelése és újraépítése felől.