SIGMA

A Sigma épület további tulajdonságai >

Töltse le a Sigma prospektust >

Az Ön hulladékhasznosító telepe. Hatalmas alapterület, alacsony áron.
Legyünk őszinték: az építési-, háztartási-, vagy faipari hulladékok feldolgozása nem igényel palotát. Amit viszont igen, az egy tágas, fedett hely a raktározáshoz és újrahasznosításhoz. Egy raktárépület, ami megfelelő alapterületű a hulladék feldolgozására, ráadásul kedvező áron? Ezt kínálja Önnek a Frisomat Sigma típusú csarnoka. Kiváló ár-értékarányával ez a csarnok felel meg a legjobban elképzeléseinek.

Nagy alapterületen, megfelelő magasságban tárolhat
A Sigma típus szélessége, 7-től 22 méterig terjedhet, 1 m-es lépésekben. Ereszmagassága 2,5 métertől 5 méterig változhat, elég teret biztosítva ezzel a hulladék tárolására és feldolgozására. Szeretné tehergépkocsival is könnyen bejárhatóvá tenni raktárépületét? Az is lehetséges, hogy a homlokzatok részben vagy egészben nyitva maradjanak, biztosítva ezzel a billenőplatós tehergépkocsit ki- és behajtását. A Frisomat különleges, előregyártott épületrendszerével mindez lehetséges, közben a csarnok állékonysága természetesen továbbra is garantált.

Fedezze fel raktárépületét közelebbről és olvasson minden benne rejlő lehetőségről .

Nyeregtetős kivitel, mely a leggazdaságosabb megoldás hulladék újrahasznosító üzemének megépítésére.
Mi az Ön Sigma épületének legnagyobb előnye? A viszonylag magas, 22 fokos nyeregtető lehetővé teszi, hogy ugyanakkora teret kevesebb acéllal fedjünk le. Így az Ön csarnoka ugyanolyan erős, de mégis olcsóbb lesz. Nem csak kevesebb acélt igényel, hanem kevesebb munkát is: akár már két szerelő is elegendő a csarnok megépítéséhez. Így Ön nagyon rövid idő alatt egy gazdaságos, kiváló minőségű, modern épületet kap.