CEPTRA

A Ceptra épület további tulajdonságai >

Töltse le a Ceptra prospektust >

Az Ön hulladékfeldolgozó üzeme nagy és erős
Amiben Ön gyűjt, válogat, feldolgoz és újrahasznosít mindenfajta hulladékot: a zöld-hulladéktól a fémekig vagy a veszélyes vegyi anyagokig. – ez a tárolóépülettel szemben is komoly igényeket támaszt. A Ceptra típussal minden helyigényét kielégítheti, függetlenül a tárolóépület szélességétől és hosszúságától.

Példa nélküli stabilitás
Hulladékfeldolgozó csarnoka egy olyan szabad területen helyezkedik el, ahol fokozottan ki van téve a természet erejének? Ahol a szél is szabadon támadhatja a homlokzatokat? Nem probléma: A Ceptra különleges stabilitású, kiváló minőségű acélszerkezetes megoldást kínál Önnek. Az acél rácsostartós szerkezet, garantálja az erőt és állékonyságot, még extra széles és magas csarnokok esetében is. A Ceptra épület a maximális 35 méteres szélesség és 9 méteres magasság esetén is ellenáll a legzordabb időjárási hatásoknak is. Ön még ennél is magasabb hulladékválogató vagy feldolgozó csarnokot szeretne? Ha igen, megerősített vasbeton támfal tetejére építjük fel tárolóépületét,®mely nem csak a magasságot növeli, de megvéd az ömlesztett hulladék tárolásából adódó sérülésektől is. Ez Önnek további tárolási lehetőséget jelent.

Fedezze fel hulladékfeldolgozó csarnokát közelebbről és olvasson minden benne rejlő lehetőségről .

Személyre szabhatja hulladék újrahasznosító telepét
Egy Ceptra típusú válogató és feldolgozó csarnokkal, mely minden igényét képes kielégíteni. Rakodórámpa vagy kamion dokkoló beépítésével meggyorsíthatja a fel- és lerakodást, hőszigetelés beépítésével részben vagy egészben fűthetővé teheti csarnokát, így elhelyezheti egy légtérben irodáit, vagy széles és magas kapukat építhet be, melyeken át a nagyméretű tehergépkocsik könnyedén közlekednek ki és be. A végén Ön is látni fogja hogy számtalan extra felszereléssel teheti csarnokát még kényelmesebbé és használhatóbbbá.