ASTRA

Az Astra csarnok további tulajdonságai >

Töltse le az Astra prospektust >

Az Ön hulladékfeldolgozó üzeme. hatalmas befogadóképesség
Veszélyes anyag tároló konténerek, fém-, és elektronikai hulladékok vagy tonnányi kőtörmelék: tudjuk, hogy a hulladék-feldolgozás technológiája nagy befogadóképességet igényel. Nekünk nem gond mindezt egy épülettel megvalósítani. Egy magas és széles tárolóépületet kap, ami további extrákkal bővíthető.

Magas és széles, emellett stabil és erős
Az Astra típus legjellemzőbb tulajdonsága a nagy fesztávolság. Nekünk nem jelent gondot 35 méter szélességű épületet építeni anélkül, hogy az bármit is veszítene stabilitásából. Ez a rácsostartós tetőszerkezetnek köszönhető: Ez nagy fesztávolságokat tesz lehetővé, miközben a teőszerkezet továbbra is könnyű és légies marad. Így nemcsak jelentős raktárterületre, de nagy magasságokra is számíthat. Akár 9 méter magasra is rakodhat hulladékfeldolgozójában. Az enyhe lejtésű nyeregtető azt is jelenti, hogy a vállmagasság nem sokkal alacsonyabb, mint a tetőgerinc így nem veszít sok teret az oldalfalak mentén. Vagy még ennél is szélesebbet és magasabbat szeretne ? Amennyiben igen, akkor egyesíthetjük erős Astra fesztávolságát a szilárd (Legioblock) beton blokkokkal. ®Ebben az esetben megerősített vasbeton lábazatra építjük fel csarnokát, mely nemcsak a magasságot növeli, de az oldalfalakat is védi az ömleszett hulladék okzta sérülésektől.

Fedezze fel hulladékfeldolgozó épületét közelebbről és olvasson többet a benne rejlő lehetőségről .

Extrák hulladékfeldolgozó üzemcsarnokához
Nem csak tágas, de praktikus is: mindenben megfelel egy hulladékfeldolgozásra illetve hasznosításra használt épülettel szembeni elvárásoknak. Például a nagyméretű tehergépkocsik ki- és behajtását biztosító ipari kapukra vagy nyílásokra gondolunk. De lehet szó a fel- és lerakodást segító rakodórámpáról vagy előtetőről is. Ön veszélyes hulladékot is tárol? Ebben az esetben segítünk megtervezni be is építjük a szükséges jelzőberendezéseket, hő- és füstelvezető kupolákat, vagy az autómata tűzoltórendszert. Bármit is szeretne, a Frisomat csarnokai alkalmazkodnak igényeihez.