Ön itt van: Főoldal » Felhasználási területek » Hulladékfeldolgozók » Referenciák

Kiemelt beruházás, csúcs minőség

Napjainkban a környezetvédelem, a hulladék feldolgozás és újrahasznosítás kiemelt jelentőséggel bír. 2010-2011-ben, jelentő  Európai Uniós támogatással, stratégiailag kiemelt beruházásként került sor a „Dél-Balaton és Sió-völgye regionális kommunális hulladékgazdálkodási rendszer” keretében, Somban és Ordacsehiben a regionális lakossági hulladéklerakó, hulladékgyűjtő udvar és komposztáló telep válogatócsarnok és bálatároló kivitelezési munkáira.

Nagyításhoz kattintson a képre

A magas követelményeknek megfelelően a Frisomat  legjobb minőségű, teljes egészében tűzi horganyzott szerkezetből készülő, Astra típusnevű csarnoka került betervezésre. A minőség mellett a gyártási határidő és a gyors és pontos kivitelezés is fontos kritérium volt. 

 

A balatoni térség

egyik legfontosabb beruházása

Nagyításhoz kattintson a képre

Somban 25 m széles, 114 m hosszú, 7,5 m magasságú, Ordacsehiben 25 m széles, 78 m hosszú, 7,5 m magasságú csarnok épült, melyekben a hulladék válogató sor valamint gép- és bálatároló kapott helyet. Mindkét helyszínen további kiszolgáló épületek, úgy mint, gép és eszköz tároló valamint kocsimosó készült a Frisomat rendszeréből.  

A cégünk által gyártott és felépített összes csarnok határidőre, az előírt minőségben elkészült. Büszkék vagyunk arra, hogy részese lehettünk ennek a környezetünk és élhető jövőnk szempontjából kiemelt jelentőségű beruházásnak.


Kiemelt beruházáshoz keres megbízható partnert?