Ön itt van: Főoldal » Felhasználási területek » Hulladékfeldolgozók » Referenciák

Egy tágas újrahasznosító üzem

A győri székhelyű Demo Alcu Kft színesfém újrahasznosítással foglalkozik. A megnövekedett igények kielégítésére új üzemcsarnok megépítését határozták el Téten. Választásuk a Frisomat Astrigma típusnevű csarnokára esett. A választásnál kiemelt figyelmet fordítottak a minőségre, a gyártási időre és nem utolsó sorban a szerelés gyorsaságára és környezetkímélő megoldásaira. A könnyű, hidegen hengerelt, teljes egészében horganyzott acél profilokból készülő csarnok összeszerlése nem igényel nagy gépeket. Már 3 jól képzett szerelő és egy könnyű autódaru elegendő. A helyszínen csak és kizárólag csavarozás történik, nincsen vágás, darabolás, fúrás vagy hegesztés. 

 

Az így megépülő hulladékfeldolgozó üzem megfelelő teret biztosít.

 

A 12x25x4,5 m méretű csarnokban kényelmesen elférnek a feldolgozáshoz szükséges gépek és berendezések. Mivel hőszigetelésre nem volt igény, a szerkezet kiváló minőségű, hosszú élettartamú, horganyzott, műanyagbevonatos trapézlemez burkolatot kapott. A kényelmes ki- és betárolást 2 db széles ipari kapu biztosítja.  

Nagyításhoz kattintson a képre

 

A tágas és világos hulladékhasznosító üzem kényelmes munkahelyet teremt.

 

A megfelelő természetes fény a tetőn elhelyezett felülvilágító sávokon jut be.   

Nagyításhoz kattintson a képre

A külső tároló területek megnövelése érdekében a csarnok egyik oldalfala mentén fedett, külső tároló került kialakításra. 

 

Szeretn ha a Frisomat építené az Ön hulladékfeldolgozóját is?