Teljesen szabadon hagyhatom hulladék feldolgozó épületem oldalait?

Tehergépjárművek jönnek-mennek hulladék feldolgozó vállalatának területén? Ők szállítják, a hulladékot a raktárépületébe majd elszállítják az újrahasznosított árut? A fel-és lerakodásnak folyamatosnak kell lennie, ezért épületének könnyen megközelíthetőnek kell maradnia. Ezt egy széles kapuval, vagy nyitott oldallal oldhatjuk meg.

  • Félig nyitott épület

Az épület ahol feldolgozásra összegyűjti a hulladékot? Ehhez a fajta épülethez nem kellenek nagyon különleges dolgok, néha még oldalak sem. Azzal, hogy az épület oldalait nyitva hagyjuk, megkönnyítjük a hozzáférést és a levegőáramlást, anélkül, hogy épülete bármit is veszítene a szilárdságából.

  • Széles átjáró vagy kapu

Az újrahasznosító munkájához elengedhetetlen, hogy épülete szél és nedvességálló legyen? Amennyiben igen, egy széles kapu jobb megoldás, mint egy teljesen nyitva hagyott oldal. A Frisomat beszerelhet épületébe egy nagy kifelé tolható kaput is.

Mi történik, ha szünetelteti az újrahasznosítást épületében és egy csomagoló szalagot vagy egy irodát helyezne el benne? Ekkor a nyitott oldalt egyszerűen lezárhatja egy Frisomat acél fallal.