Mik az alapozási lehetőségek acél épületemnél?

Frisomat épületének alapozása attól a talajminőségtől függ, amelyen az épület épülni fog. Ettől függően a következő alapozásokat választhatjuk:

  • Előre gyártott betongerendák acél raktárépületéhez


Az épület törmelékes talajon épül, de mi le tudunk ásni a földterületen? Amennyiben igen a Frisomat kis mélyedéseket ás majd a földbe, amibe előre gyártott betongerendákat helyez, majd kiönti betonnal a mélyedéseket. Ez biztosítja majd épülete szilárdságát.

  • Feszítő-magvas horgonycsavar vagy ragasztott horgonycsavar acél épületéhez


Egy beton szintet szeretne, amire építheti csarnokát? Ebben az esetben mi feszítő-magvas horgonycsavart, vagy ragasztott horgonycsavart helyezünk el benne. Javasolt, hogy csak azután kezdje el lebetonozni az építkezés helyszínét, miután konzultált a Frisomattal. Mi javasolni fogjuk a megfelelő méreteket, ezáltal Ön biztos lehet benne, hogy az alapozás vízálló lesz.

  • Horgonycsavarok acél épületéhez


A horgonyzott alapozás néha szükséges a széles fesztávú épületeknél. Ebben az estben a Frisomat horganyzott teherelosztó lemezeket és horgonycsavarokat javasol majd. A terveink megmutatják pontosan hová kell a betonba helyezni őket.

  • Legioblock® beton blokkok, mint acél épületének alapjai


Rövid idő alatt szeretné felépíteni acél épületét? Esetleg később különböző okokból máshová szeretné áthelyezni épületét? A Frisomat meg tudja oldani ezt is. Legioblock® betonelemekre építjük majd acél épületét. Ez nem jelent komoly alapozást, épülete mégis kimagaslóan stabil lesz!