Ön itt van: Főoldal » Felhasználási területek » Bemutatótermek » Termékek

FLATRIGMA

A Flatrigma épület további tulajdonságai >

Töltse le a Flatrigma prospektust >

 

Termékei a legszebb környezetet érdemlik
Ön például tiszta, csillogó, új autókat szeretne méltó környezetben kiállítani? Vagy esetleg épületgépészeti berendezéseket árul? Bármi is legyen a termék – egy Flatrigma típusú acélszerkezetes csarnokban minden jól mutat. A Flatrigma típus letisztult vonalvezetése és lapos teteje a mai kor igényei szerinti, modern külsőt és tágas belső teret eredményez - ugye pontosan egy ilyen bemutatótermet szeretne?

 

Ahol mindennek elegendő hely jut
Az Ön Flatrigma bemutatóterme 20 méter széles és 7 m magas lehet, a hossza pedig nincs maximálva, tehát annyi, amennyit csak szeretne. Irodahelyiséget elhelyezheti egy galérián vagy osztófödém beépítésével egy második szinten is. Belső válaszfalak beépítésével külön helyiségeket alakíthat ki, a funkciónak és az igényeknek megfelelően.

 

Természetesen tökéletes hőszigetelés
Flatrigma csarnokának teteje és homlokzatai egyaránt, kiváló minőségben hőszigetelhető. Mellyel stabil, közel állandó hőmérséklet biztosítható az épület belsejében, valamint megakadályozható a káros páralecsapódás. Természetesen télen fűtésre, nyáron pedig légkondícionálásra szükség van.