Ön itt van: Főoldal » Felhasználási területek » Autóipar » Termékek

SIGMA

A Sigma épület további jellemzői >

Töltse le a Sigma prospektust >

Tágas és megfizethető tárolóépület járművei számára
Ön nagyon jól fogja tudni használni a csarnokot, garázs vagy műhely céljára is. A javításra váró járművek nagy területet igényelnek. Ezért van szüksége egy praktikus műhelyépületre, amiben a szerelők kényelmesen körbe tudják járni a járműveket. A Frisomat Sigma csarnokával pontosan ezt kapja: Jól kihasználható, kényelmes belső teret kínál, megfizethető áron - pontosan azt, amit egy műhelytől elvár.

Tárolóépület közepes lejtésű tetővel : Járművei kényelmesen elférnek
A Sigma típus igazán alkalmas arra, hogy műhelye tágasnak érezze, és további tárolóhelyeket alakítson ki benne. Csarnoka tágas terekkel kényezteti Önt: akár 22 méter széles is lehet, 5 méteres ereszmagasság mellett, anélkül, hogy a csarnok stabilitását ez bármennyire is befolyásolná. A közepes lejtésű tetőnek köszönhetően, a csarnok középen magasabb, helyet biztosítva ezzel a gépkocsi-emelőknek.

Tekintse me a gépjármű tárolóját közelebbről és olvasson bővebben a további lehetőségekről .

Közepes tetőlejtésű raktárépület: Ön kevesebbet fizet érte
Egy jól használható, kényelmes, modern műhelynek nem kell feltétlenül drágának is lennie. A Sigma típussal pontosan ezt tudjuk nyújtani Önnek. Ugyanúgy, ahogy az AStrigma típus is kimagaslik az acélszerkezetes épületek közül, nagyon jó ár-érték arányával. Köszönhetően a 22 fokos tetőlejtésnek, a Sigma típusú csarnokot karcsúbb szerkezeti elemekből gyárthatjuk. így az ugyanolyan szilárd, de olcsóbb, mint lapostetős társai.