Ön itt van: Főoldal » Felhasználási területek » Autóipar » Termékek

FLATRIGMA

A Flatrigma csarnok további tulajdonságai >

Töltse le a Flatrigma prospektust >

Szeretné, hogy autószalonja ugyanolyan jól nézzen ki?
mint a benne elhelyezett legújabb modellek? Olyan csarnokban mutathatja be őket, ami méltó az új autók csillogásához. A Flatrigmával Ön egy olyan acélszerkezetes bemutatótermet kap, melyben autói, ha lehet, még jobban néznek ki. Ez az épület, letisztult vonalaival és lapos tetejével egyesíti a modern külsőt és a tágas belső teret-pontosan olyan, amilyenről álmodott.

Tágas és modern bemutatóterem: Autói otthonosan érzik magukat benne
A Flatrigma csarnokban kiállított autók a legjobb helyen vannak. és akkora területen, hogy a vásárlók kényelmesen körbejárhatják és megcsodálhatják őket minden oldalról. Az elegáns acélszerkezettel és a lapostetős kialakítással, a Frisomat a legtöbbet képes kihozni a belső térből: bemutatóterme 20 méter széles, 7 méter magas lehet és olyan hosszú, amekkorát csak szeretne. Szinte betölthetetlen mennyiségű területet kap a Flatrigma épületben, mely eddig soha nem látott eleganciával párosul.

Tekintse meg az Ön gépjármű bemutatótermét közelebbről, és olvasson bővebben a benne rejlő lehetőségekről .

Stílusosan egyedi bemutatóterem: Autói a legjobb oldalukat mutathatják
És épp olyan figyelemre méltóak lehetnek, mint a bemutatóterem, melyben elhelyezte őket. Senki sem mehet el mellettük szó nélkül. Egy kellemes Flatrigma épület. Autóit finoman körbeveszi az erős acélszerkezet, és az egészet átlengi a szabad választás lehetősége. Megbízhat a stabil és gyorsan felépíthető Frisomat csarnokokban. Ön olyan változtatásokat kérhet, amilyeneket csak szeretne. egy feltűnő színt, különleges szendvicspaneleket, galériát, szintosztó födémet, vagy extra nagy kirakatüveget. Minden megoldható!