Ön itt van: Főoldal » Felhasználási területek » Autóipar » Termékek

ASTRIGMA

Az Astrigma csarnok további tulajdonságai >

Töltse le az Astrigma prospektust >

Egy épület, mely járművei minden követelményének megfelel
Az Ön bemutatóterme vagy szervize pontosan kielégíti majd a vásárlók által támasztott követelményeket. Ön kényelmes teret, jó minőséget és megbízhatóságot szeretne A Frisomat acélszerkezetes Astrigma csarnoka mindezt megadja Önnek: Ön nyugodtan számíthat egy olyan tágas épületre, mely járművei számára hosszú évekre megoldja a műhely, raktár vagy a bemutatóterem kérdését.

Tágas és stabil épület járművei számára
Egy javítóműhely üzemeltetése azt jelenti, hogy Önnek nem csak a szerelőállások számára kell helyet biztosítania, hanem a nagy mennyiségű alkatrészt is tárolnia kell. Az Astrigma csarnok több, mint elegendő helyet kínál: Szélessége 7-től 21 méterig, magassága 4-től 7 méterig terjedhet. Egy tágas épület, melyben minden járműve elfér. Még ennél is több helyet szeretne? Ezt egyszerűen megoldhatja több Astrigma épületet egymás mellé sorolásával, ami kényelmes helyet biztosít nem csak műhelynek, de bemutatótermének is.

Tekintse meg közelebbről a járműipar számára ajánlott csarnokokat és olvasson a további lehetőségekről .

Az Ön épülete és az Ön járművei: mindkettő tele van lehetőségekkel
Az Astrigma csak egy, a Frisomat sztandard csarnoktípusai közül. Mint ahogy a járművekben, melyekhez Ön ért a legjobban, a Frisomat csarnokaiban is számtalan lehetőség rejlik. Szeretne irodákat beépíteni autószerelő műhelyének egyik végébe? Szintosztó födém beépítésével, akár a felső szinten is kialakíthatja irodáit. Vagy egy előtetőre gondol, hogy a csarnok mellett, szárazon tarthassa autóit? A Frisomat örömmel épít Ön és járművei számára egy kényelmes épületet.