Ön itt van: Főoldal » Felhasználási területek » Autóipar » Referenciák

Tágas és világos szervíz

A VIDAuto Kft 2010-ben építette meg a minden igényt kielégítő, professzionális, márkafüggetlen gépjármű szervizét, mely a környék autótulajdonosainak magas színvonalú kiszolgálását végzi. A komplexum 28 m szélességű, 29 m hosszúságú és 6,5 m belmagasságú szervízépülete teljes egészében a Frisomat által gyártott, kiváló minőségű, horganyzott acélszerkezetéből készült. 

A homlokzati- és tetőburkolatok a magas minőségi igényekhez igazodva, első osztályú, kiváló hőszigetelési képességű szendvicspanelek felhasználásával készültek. 

 

Professzionális, mégis barátságos környezet.


Nagyításhoz kattintson a képreA fejépületben elhelyezett autósbolt, valamint irodaépület szintén tűzihorganyzott acélszerkezet felhasználásával készült, azonban a dizájnosabb megjelenés és a modern külső miatt a homlokzatot kitöltő falazatot kaptak, hagyományos téglaépület látszatát keltve. 

 

Minden igényt kielégítő szervízépület.

 

 

A szervíztér 7 db, excluzív 

Nagyításhoz kattintson a képre

kivitelű, 

automata ipari 
kapun keresztül közelíthető meg. A Frisomat szakemberei a gyártást és felépítést együttesen 6 hét alatt végezték el. A gyors munka viszont kiváló minőséggel párosult, ezáltal a VIDAuto Kft szadai szervízcsarnoka minden igényt kielégít mind az ügyfelek, mind pedig az alkalmazottak számára.

Speciális szaktudásunk, modern berendezéseink és kitűnő műszerezettségünk valamint a jól felszerelt helyi raktárkészletünk teszi lehetővé, hogy gépjárműtípustól függetlenül magas színvonalon, rövid határidő alatt vállalhassunk minden olyan javítást, alkatrészcserét és időszakos szervizelést aminek folyamatát a gépjármű tulajdonosa maga is a helyszínen nyomon követheti.


Önnek is egy hasonló autószervízre van szüksége?