Ön itt van: Főoldal » Felhasználási területek » Autóipar » GYIK

Milyen extra felszereltséget kérhetek a gépjármű tárolómhoz?

A kiválasztott Frisomat csarnok felszereltségének kidolgozásában Ön is részt vehet. Ön járműveket javít? Ebben az esetben egy egyszerű, sztenderd kivitel is elegendő lehet Önnek. Nem csak szervizeli, de árulja is a járműveket? Ha igen, akkor Önnek egy kellemes bemutatóteremre van szüksége. Ez természetesen lehetséges! A Frisomat, sztenderd acélszerkezeteihez, számtalan extra felszereltséget kínál.

  • Egy színes külső

Milyen színnel szeretné a tetőt, vagy a falakat burkolni? Ön a RAL színskála széles választékából választhat. Így Ön egy olyan épületet kap, melyben járművei a legjobban mutatnak.

  • Alkalmazkodó tér

Egy XXL-s méretű bejáratot szeretne, hogy raktárába könnyen ki- és beállhasson járműveivel? Szeretne tetővilágítást, hogy szerelői nappali fényben tudjanak autókat javítani? Rendelje meg, és a Frisomat be fogja építeni Önnek.

  • Biztonságos környezet

Egy épület amelyben járműveinek és munkavállalóinak nincs mitől tartaniuk? Építünk be Önnek füstérzékelőket, szellőző nyílásokat, tűzoltó vagy tűzjelzőrendszert, de akár tűzfalakat is.

  • Tengernyi tér

Ön könnyen teremthet több teret az épületében, a munkásainak, vagy járműveinek. Mit szólna egy előtetőhöz, hogy megnövelje a külső tároló területet? Vagy egy szintosztó födémhez, amivel az irodáját is az csarnokba költöztetheti?

Alakítsa ki épületét a járműveinek megfelelő módon.