Ön itt van: Főoldal » Felhasználási területek » Autóipar » GYIK

Mi a megfelelő mérete a tervezett csarnokomnak, és a későbbiekben tudom-e majd bővíteni?

A megfelelő nagyságú tér, autószerelő műhelyek esetén nem számít luxusnak. Önnek elegendő helyre van szüksége ahhoz, hogy gépeit, járműveit elhelyezze, dolgozói pedig megfelelő körülmények között dolgozhassanak. Szerencsére a Frisomat különböző méretű épületeket kínál, így akkorára építheti épületét amekkorára csak szeretné. És néhány év múlva szeretné vállalkozását bővíteni? Amennyiben így van az Ön épülete egyszerűen bővíthető.

  • Kisebb vagy nagyobb munkaterület autói számára

A Frisomat olyan szervizt, vagy bemutatótermet ajánl Önnek, amit pontosanaz Önigényeire szabtunk. Ennek nem kell hatalmasnak lennie: Ötletes előregyártott szerkezeteinknek köszönhetően, minden lehetséges méretben kínálunk csarnokot Önnek, a kis alapterületű műhelytől, a nagy légterű, irodát és raktárat is magába foglaló bemutatóteremig.

  • Legyen több munkaterület autói körül

Jelenlegi műhelye vagy bemutató tereme túl kicsi? Nem probléma! A Frisomat szerkezeteivel egyszerűen bővítheti azt. Igény esetén, szerelőink új épületrésszel megtoldják vagy oldal irányban kibővítik meglévő épületét, függetlenül annak szerkezetétől.

Válasszon az autók mennyiségének megfelelő nagyságú munkaterületet.