Ön itt van: Főoldal » Felhasználási területek » Autóipar » GYIK

Mennyibe kerül egy, a járműveim tárolására alkalmas Frisomat raktár?

A Frisomat acélszerkezetes csarnokai különböző méretekben és kialakításokban rendelhetők meg. Egy, az autóipar számára építendő csarnok pontos ára a méretektől és a kialakítástól függ. Azonbanmindencsarnok rendkívül költségtakarékos, köszönhetően az egyedi gyártási folyamatnak, valamint a minimális emberi munkaórát, és anyagfelhasználást igényelő szerelési módszernek.

Áraink a következőktől függenek:

  • Az épület méretei, valamint a szerkezet típusa.

Az autóiparban gyakran van szükség nagy légterű raktárakra vagy üzemcsarnokokra. A magasabb és szélesebb épületekhez több acélt kell használnunk, ami az árra is hatással van. Függ a tető hajlásszögétől is, mivel ez is befolyásolja a felhasznált acél mennyiségét és a további költségeket. Egy nyeregtető például kevesebbe kerül egy lapostetőnél.

  • Az Ön raktárának egyedi tulajdonságai

Szeretne Ön extra-vastag hőszigetelést, vagy tetővilágító sávokat? Szeretné, ha raktárába több kapun át lehetne bejutni? Vagy egy szintosztó födémet, hogy az irodáját a garázsa fölött helyezhesse el? A csarnok árát a befejező munkák minősége is befolyásolja. Örömmel segítünk Önnek beruházása részleteinek kidolgozásában.

Kérjen tőlünk árajánlatot csarnokának bekerülési költségeire!