Ön itt van: Főoldal » Felhasználási területek » Autóipar » GYIK

Acél autószalonom ellen tud állni minden időjárási körülménynek?

Vállalkozása esküszik a minőségre: a legjobb autók, a legbiztonságosabb javítások, és kifogástalan szerviz. A Frisomat is ezekre az értékekre törekszik: ennek megfelelően acél csarnokaink a legjobb elhelyezést jelentik az Ön járműveinek. Azért tudnak ellenállni a barátságtalan, sokszor szélsőséges időjárásnak mert védve vannak vele szemben.

  • Védelmező bevonat az acél raktárához

A Frisomat olyan felületkezeléssel látja el a felhasznált acélt, hogy garázsát, bemutatótermét vagy műhelyét megvédje az eső, szél, és a napsütés káros hatásaitól. Ennek megfelelően a tetőnek, a falaknak és a szerkezetnek az acél raktárában nincs mitől tartania.

  • Az Ön acél raktára tartja erejét

Az épített magasság, szélesség vagy hosszúságtól függetlenül minden Frisomat raktárépület teljesíti a követelményeket. Ellenállnak a hónak, és a viharoknak pont úgy, mint minden más épület. Mi történik, ha erősen és hosszú ideig havazik? Ebben az esetben rendszeresen le kell takarítania a havat az acél raktára tetejéről.

  • Erős korrózióvédelem az acél raktárához

Pont úgy mint egy új autónál, Ön az acél raktárát is épségben szeretné tudni, ameddig csak lehetséges. A Frisomat segít ebben: azzal, hogy általánosan minden épületét extra bevonattal látja el legyen az PVDF, Platisol vagy SuperProtect. Ez a bevonat a legjobb védelmet adja a korrózió, az UV sugárzás, és a karcolások ellen.