Ön itt van: Főoldal » Felhasználási területek » Üzemcsarnokok » Termékek

SIGMA

A Sigma csarnok további tulajdonságai >

A Sigma prospektust itt letöltheti >

Szeretné, ha a vállalkozásához szükséges összes funkció egyetlen tágas, acélszerkezetes csarnokban elférne?

Amennyiben Ön például épületgépészeti vállalkozó, vagy esetleg asztalos- vagy lakatosüzeme van, és szeretné egy csarnokban egyesíteni a műhelyt, a raktárat és az irodákat, erre ipari épületeink a legalkalmasabbak. Ön mindezt megvalósíthatja, ha például egy Frisomat Sigma típusú acélszerkezetes csarnokban rendezi be vállalkozását. Minden egyes tevékenységi körnek megfelelő helyet fog találni csarnokainkban. Ön egy modern, a mai kornak megfelelő, gazdaságos, kiváló minőségű csarnokkal lesz gazdagabb, ráadásul nagyon versenyképes áron.

Ipari csarnokok nemcsak Önnek és alkalmazottainak, de gépeinek és alapanyagainak is.

Az Ön acélszerkezets Sigma csarnokában otthonra találnak gépei és gyártósorai ugyanúgy, mint a feldolgozásra váró anyagok és az azokat megmunkáló dolgozók. A csarnok szélessége 7 és 22 méter között változhat, magassága maximum 5 méter, hosszúsága az Ön tetszése szerint bármennyi lehet. Ön ennél is magasabb oldalfalakat szeretne ? ®Ebben az esetben lehetőség van arra, hogy a szerkezetet megfelelően méretezett vasbeton lábazatra vagy oszlopokra szereljük fel. Vagy pedig az Astrigma típusú csarnokot ajánljuk. . Ez a Sigma típus "nagytestvére", melynek acélszerkezete ugyanaz, szélessége is maximum 22 méter, viszont oldalfal magassága 7 méter is lehet. A beépített alapterülettől függetlenül garantáljuk, hogy Ön mindig a lehető legjobb áron fogja kapni tőlünk ipari csarnokát. A szokásosnál magasabb dőlésszögű, nyeregtetős kialakítással az acélszerkezet könnyebb, karcsúbb profilokból készülhet, ezáltal az összeszereléshez is kevesebb munka és energia szükséges.

Fedezze fel, nézze meg, hogyan alakítjuk ki ipari csarnokát, és olvassa el a további lehetőségeket ! .

Bármilyen vállalkozás számára vonzó ajánlatunk van az Ön számára

A lehetőségek széles választékát kínáljuk, és modern, vonzó üzemcsarnokot építünk fel Önnek, kihasználva a Sigma típus szinte végtelen variációs lehetőségét. Szeretné, ha az irodák is az üzemcsarnokon belül, egy légtérben kapnának helyet? Természetesen ez egyeszerűen megoldható belső válaszfalak beépítésével, így Ön modern, kellemes környezetben végezheti munkáját. Így, acélszerkezetes csarnokának nem csak a belső, de külső megjelenése is igazodni fog a jelen kor követelményeihez. A bejárati rész fölé például egyedi, stílusos előtetőt építünk be. A csarnok színe a RAL színek széles választékából választható.