Ön itt van: Főoldal » Felhasználási területek » Üzemcsarnokok » Termékek

FLATRO

A Flatro csarnok további tulajdonságai >

A Flatro prospektust itt letöltheti >

Szeretné, ha gyártócsarnoka nagy alapterületű és lapostetős kivitelű lenne.
Csarnokában egy tető alatt el kell férnie a gyártósornak és az alapanyag raktárnak is. De a helyi építési előírások szerint Ön csak lapostetős épületet építhet. ráadásul Ön éppen ilyet szeretne építtetni? Oyan gyárat vagy raktárt szeretne, ami egyben felhívja a figyelmet a vállalkozására és piaci előnyt jelent Önnek? Az elegáns vonalvezetésű, acélszerkezetes Flatro csarnok mindenben megfelel, nemcsak az Ön elképzeléseinek, hanem a vonatkozó építésügyi előírásoknak is. .

Bemutatóterem, raktár vagy gyártócsarnok.
Ezek azok az épületek, amelyek sosem elég nagyok. Raktároznia kell az alapanyagokat és a késztermékeket, helyet kell találnia a gyártósornak és egyéb gépeknek, nemritkán bemutatóteremre, laboratóriumra, öltözőkre is szüksége van, és a legjobb az, ha az iroda is ezekkel egy tető alá kerül. Nem probléma: A Flatro típusú csarnok akár 30 méter széles is lehet, miközben a hosszúsága nincs korlátozva. Oldalmagassága elérheti a 8 métert, és lapos tetős szerkezete miatt, belső tere a leginkább kihasználható. A nagy fesztávolság, megingathatatlan szilárdsággal párosul, ami a Frisomat által kifejlesztett és gyártott, könnyűszerkezetes acél profiloknak köszönhető.

Fedezze fel közelebbről gyártó- vagy raktárcsarnoknak szánt épületeinket, és olvasson a további lehetőségekről.

Egy gyár, ami szép is.
Vállalkozásának legfontosabb része a gyár, ahol termékeit előállítja. Fontos, hogy ez a gyár és benne az üzemcsarnokok ner csak illeszkedjenek az ipari környezethez, de megnyerő külsejükkel nyerjék meg az Ön vevőit is. Ennek érdekében a Frisomat vonzó, jó megjelenésű, modern csarnokokat tervez és gyárt. A mai modern burkolati rendszerek és különböző szendvicspanelek nem csak a legkorszerűbb hőszigetelést, de elegáns megjelenést is biztosítanak ipari csarnoka számára. A megjelenést és a funkcionalitást különböző homlokzati elemekkel, mint például előtetőkkel, nyílászárókkal, és árnyékolókkal fokozhatja. Bármelyik típust is választja, Ön egy olyan gyártóüzemet vagy raktárbázist kap majd, amire mindig büszke lehet.