Ön itt van: Főoldal » Felhasználási területek » Üzemcsarnokok » Termékek

ASTRA

Az Astra csarnok további tulajdonságai >

Töltse le az Astra tájékoztatóját >

 

Egy olyan könnyűszerkezetes acélcsarnok, mely több teret kínál
Miközben nehéz tehergépkocsik hajtanak ki- és be alapanyagokat, késztermékeket vagy csomagolt árut hoznak vagy visznek. Önnek a feldolgozásig, vagy értékesítésig eltelő időben tárolnia kell áruját. Erre a legmegfelelőbb megoldás egy Astra épület, mely elegendő helyet kínál, ráadásul nagyon gyorsan és alacsony áron megépíthető.

 

Egy tágas ipari épület
Az Astra típus egy jó választás, mellyel vállalkozása megkap minden szükséges helyet. Egy olyan könnyűszerkezetes acélcsarnokra számíthat, melyben nem jelent gondot a gyártósor, az alapanyagok és a késztermékek elhelyezése sem. Egy gépekkel, szerszámokkal, szállítószalagokkal teli üzemcsarnok? Hatalmas terület áll rendelkezésére: a Frisomat rácsostartós tetőszerkezete lehetővé teszi a 35 méteres szélességet, és a 9 méteres magasságot is. Ön rövid időn belül egy, akár több ezer négyzetméter alapterületű, könnyűszerkezetes acélcsarnokot kaphat tőlünk. És nem csak az acélszerkezetet, hanem igény esetén az alapozást és egyéb alpítményi munkákat is elkészítjük Önnek. Így egy komplett, gyors kivitelezést tudunk vállalni, az alapoktól, a betonpadlón át, az acélszerkezetes csarnokig, mindezt úgy, hogy a környezetében minimális kellemetlenséget okozunk. Fedezze fel az Ön könnyűszerkezetes ipari épületét még közelebbről, és olvasson bővebben a benne rejlő lehetőségekről. .


Egy ipari épület, ami felveszi a versenyt igényeivel
Nincs két egyforma gyár, két egyforma raktárépület, két egyforma igény. Ezért Astra csarnokának méreteit, kidolgozásának részleteit pontosan az Ön vállalkozásának arculatára szabjuk.
Természetesen ez semmiféle gondot nem jelent számunkra. Az Ön acélszerkezetes csarnoka olyan lesz, amilyennek szeretné. Különböző hőszigeteléseket, belső antikindenzációs bevonatot választhat a minél magasabb minőség érdekében. A választás Önön múlik. Amennyiben belső darupályára van szüksége, a Frisomat azt is megoldja. Különböző teherbírású híddaruk építhetők be a csarnok teljes szélességében. Ebben az esetben az acélszerkezetet úgy méretezzük, hogy az ebből adódó plusz terheket képes legyen felvenni.