Ön itt van: Főoldal » Felhasználási területek » Üzemcsarnokok » Referenciák

Minőségi gyártás, minőségi környezetben.

A Berettyóújfaluban lévő Mezei-Vill Kft magas minőségű, elektromos világítótestek gyártásával foglalkozik. A kereslet folyamatos bővülése szükségessé tette egy új, 2.500 m2-es, csúcstechnológiás LED lámpa gyár megépítését. A beruházás jelentős Európai Uniós támogatásból valósult meg. Mezei József, a Mezei-Vill Kft tulajdonosa, 

 

 

 

2012. tavaszán kereste meg a Frisomatot az építési igénnyel. Mivel a kiviteli tervek már készen voltak, sőt az alapozás majdnem teljesen el is készült már, a legelső feladat ezek módosítása illetve a Frisomat rendszerére történő adaptálása volt. A szakemberek kiváló együttműködésének köszönhetően 2012. őszén a Frisomat részvételével folytatódhatott a beruházás.

 

Egy kiváló minőségű, horganyzott acélszerkezet

 

Mivel a gyártási technológia nagy fesztávolságot és nagy magasságot igényel,
speciális megoldásra volt szükség, a 40 m-es szélesség és a helyenként 10 m fölötti magasság eléréséhez. A fő keretállások, a technológiai igényekhez igazodva, több helyen közbenső alátámasz- tással vannak ellátva, a nagy magasságú részeken pedig speciális rácsos tartós szerkezet készült.

 

Könnyed elegancia, kiváló minőség, modern megjelenés


Nagyításhoz kattintson a képreA teljes egészében tűzihorganyzott acélszerkezet garantálja a hosszú élettartamot és a gondozásmentes használatot. A Frisomat az acélszerkezet átrozsdásodás nélküli időállóságára 15 év szavatosságot vállal.

 

 

Világos, kényelmes, gyors és hatékony.


A különleges technológiának köszönhetően a teljes acélszerkezet gyártása, szállítása és helyszíni felállítása összesen mindössze 2 hónapot vett igénybe. A teljes szerkezet a helyszínen, csavaros kötésekkel került összeszerelésre. 

A Mezei-Vill Kft berettyóújfalui LED lámpagyárának új üzemcsarnoka, a szakemberek együttműködésének, a csúcstechnológiás gyártásnak és a precíz pontos kivitelezésnek az együttes gyümölcse.

 

Egy csúcsminőségű üzemcsarnokot szeretne Ön is?