Milyen nagy lehet üzleti, vagy ipari célra szánt acélszerkezetes épületem?

Egy asztalos üzem, ami egyaránt megfelel, a gyalugépeinek, és a festékes kamrájának? Egy tágas összeszerelő hangár, ahol a nyersanyagait át tudja venni, és be tudja csomagolni egy futószalagon? Vagy egy szokatlanul nagy ipari terület, ami megfelel a gépeinek, és amiben elfér a készlete is? Bármekkora négyzetméteren képzeli el a raktározó, vagy gyártó üzemét, a Frisomatnak van megfelelő könnyűszerkezetes acélcsarnoka az Ön számára. Sőt mi több, a csarnoka együtt tud nőni az üzletével.

  • A kis-és középvállalatok igényeire szabva

A Frisomat választékában, egyaránt talál kisebb acélszerkezetes épületeket, amik megfelelnek, a kis-és középvállalata gyártási igényeinek, és hatalmas épületeket multinacionális vállalatok számára. A jól kigondolt előre gyártott szerkezeteink a biztosítékai, hogy minden elképzelhető méretben tudunk épületeket ajánlani.

  • Megfelelő egy gyáregységnek

Ipari raktárbázis, vagy gyártási egység? A Frisomat biztosítja az elegendő helyet bármi is legyen a célja. A legnagyobb épületeink fesztávolsága könnyen eléri a 35-50 métert, továbbá az ereszmagasság akár 9 méter magas is lehet. Mi több, nem jelent gondot több ezer négyzetméter lefedése sem, természetesen anélkül, hogy a stabilitásból bármit is vesztene a szerkezet.

  • Készen áll vállalata növekedésére


Semmilyen problémát nem jelent tovább bővíteni acél-raktározó, vagy gyártóbázisát, köszönhetően a Frisomat előre gyártott konstrukciós eljárásának. Ez lehetővé teszi, hogy például több épületet kapcsoljon össze egyetlen nagy gyáregységgé.

Melyik épületben fog elférni, a raktározó, vagy gyártóbázisa?