Mik a lehetőségei a könnyűszerkezetes acélcsarnokom alapozásának?

Milyen alapozást használ a Frisomat az üzemcsarnokai építésénél? Ez kis-és középvállalata környezetének, vagy iparterületének talajminőségétől függ. Ezek alapján mi a következő alapozásokból választunk:

  • Előre gyártott beton alapzat üzemcsarnokok részére


Az előre gyártott beton alapzat ideális választás lehet, ha területe elég sík, tömöríthető, de mégis képesek vagyunk kivájni. Ebben az esetben a Frisomat kis mélyedéseket ás, amibe belehelyezi az alapzatot, végül pedig kiönti betonnal. Ez az eljárás garantálja, hogy üzemcsarnoka hosszú évekre tartós marad.

  • Feszítőmagvas horgonycsavarok, vagy ragasztott horgonycsavarok az üzemcsarnokának


Felépíteni egy Frisomat csarnokot beton alapzatra? Ez megvalósítható. Ebben az esetben a Frisomat feszítőmagvas horgonycsavarokat, vagy ragasztott horgonycsavarokat helyez a beton alapzatba. Ajánlott, hogy a beton alapzat ne legyen beöntve, ameddig be nem vonja a Frisomatot, mivel mi javasolni fogjuk a megfelelő arányokat. Ez nem kötelező, de ad egy biztosítékot a vízhatlanságról.

  • Horgonyok az üzemcsarnokhoz


Az üzemcsarnokok gyakran elég nagyok. Egy nagy fesztávolságú acélépület igényli a horgonnyal való alapozást. A Frisomat ezért biztosítja a horganyzott horgonyokat áthidaló lemezekkel. Az építési tervünk jelzi, hova kell őket helyezni a betonba.

  • Üzemcsarnok beton elemeken


Szeretné felépíteni üzemcsarnokát kétszeres sebességgel? Egy meghatározott területen rövid időn belül kell készen lennie? Elképzelhető hogy más rendeltetést szán neki később, vagy máshol kell újból felépíteni? Ha így van a Frisomat beton elemekre építi üzemcsarnokát. Minimális alapozó munka a maximális stabilitásért.