Mik a követelményei a földterületnek, ahol egy acélszerkezetes ipari csarnok felépíthető?

Azt szeretné, ha a Frisomat építené acélszerkezetes ipari csarnokát? Ha így van, mi egy sík, és szilárd talapzatra építjük az Ön acélból készült raktározó, vagy gyártó egységét. Azért, hogy mindez megvalósulhasson elő kell készítenie számunkra a területet. Ezzel egy időben hozzáférhetővé kell tennie az építési területet az építőinknek, és az ő könnyű gépeiknek.

  • Alapzatának vízszintesnek kell lennie

Annak a területnek, amin a Frisomat felépíti acélszerkezetes ipari csarnokát síknak és elég tömöríthetőnek kell lennie. A szintkülönbség az egész területen maximum tíz centiméter lehet, ez érvényes a terület egy méteres körzetére is.

  • Építési területe: szilárd, és sármentes

Mi felépítjük az acélszerkezetes ipari csarnokát, ha a területe szilárd, és sármentes. Az alapzat teherbíró képességének meg kell felelnie, a teherbírási teszt követelményeinek. Semmilyen burkolatot nem kell lefektetnie, sem betont, sem aszfaltot. Mégis van meglévő beton alapzata? Semmi probléma. Ebben az esetben egyszerűen e fölé építjük fel acélszerkezetes ipari csarnokát. .

  • Építési területe: könnyen megközelíthető

Összeszerelő munkásainknak, akik felépítik acél csarnokát könnyen megközelíthető területre van szükségük. Ennek érdekében meg kell tisztítani a teljes építési területet, és ezen felül még legalább egy méteres körzetet. Az épület tetejétől számítva legalább két méter szabad terület szükséges.

  • Acélépülete: erősen lehorgonyzott

Acélszerkezetes ipari csarnokát alapzati talplemezekre építjük. Miután ezeket a talplemezeket a Frisomat összeillesztette betonba öntjük ezzel biztosítva, hogy az épülete szilárdan álljon a helyén.